Hjælp krise! Kan man lave sauce uden MEL?!

ja… spørgsmålet er stillet… jeg er kommet i den krise… haha, at jeg er løbet tør for mel!
Og ville hører om jeg kan lave min sauce færdig uden mel?..

Har du hvid brød så kan du opløse indmaden af det og bruge det til at jævne med :slight_smile:

Okay tak! :slight_smile: (krydreboller er fint ikke?)
Total panik! Heldigvis skal der ikke så meget til ved sauce:D

Hvis du har maizenamel kan du bruge det. Eller pulverkartoffelmos. Det har jeg brugt i en snæver vending. Det er ekstra godt at bruge hvis det er en sammenkogt ret.

Kartoffelmel kan (vist) også bruges. Jeg bruger det, når jeg laver sur-sød sauce til at gøre den lidt tykkere med.
En spiseske fuld i noget vand og så en lille smule i af gangen, det ‘tykner’ meget.

:slight_smile:

Jeg fik lavet ged i det :stuck_out_tongue: Og fik min bror til at komme med noget mel, så det lykkedes :slight_smile: Tak for svar:D