Jeg købte en stor lækker oksegrydesteg i Føtex… og vil lave den i min römertopf… MEN … den bog der fulgte med tingesten har ganske gemt sig… og jeg kan simpelthen ikke rigtig komme videre…
Jeg har 1 kilo oksekød. Løg. Porrer. Gulerødder. Små kartofler. Og går ud fra det skal ha’ et par timer i ovnen. Men skal den brunes først? Eller plupper jeg den bare i sammen med grøntsagerne og noget bouillon og putter det hele i ovnen ved… 180 grader?
Jeg har kun brugt den én gang før… så min erfaring med den lerfidus er meget begrænset. Den har stået i blød i vand i en time nu, det havde jeg en svag erindring om at den sku…
Ja jeg fandt et par opskrifter. Der står den skal ha’ FIRE timer?! O.o Whoa. Det bli’r sen aftensmad i dag.
Jeg brunede den og smed den i sammen med små kartofler, porrer, gulerødder, hvidløgspeber, en dåse hakkede tomater og det meste af en flaske Schwartzbier. Det BØR smage godt! Det håber jeg i al fald. Men … FIRE timer? Jeg tror nu jeg tjekker den efter de tre…