Hjælp os

Vi prøver at vinde de 15000 kr til en ladcykel … håber i vil give os en stemme :thumbup: (i bliver ikke kontaktet af Krifa på nogen måde )

http://www.givgodarbejdslyst.dk/cykel-arbejdsglaede-i-skovby-dagpleje

[QUOTE=Kattetøsen-too;1234133]Vi prøver at vinde de 15000 kr til en ladcykel … håber i vil give os en stemme :thumbup: (i bliver ikke kontaktet af Krifa på nogen måde )

http://www.givgodarbejdslyst.dk/cykel-arbejdsglaede-i-skovby-dagpleje[/QUOTE]

Jeg ville meget gerne have givet jer en stemme - men da jeg ikke har nogen mobiltelefon, kan det desværre ikke lade sig gøre :frowning:

:kryds: håber I får ladcyklen

Så har jeg stemt og indtastet den kode man får tilsendt, for at undgå snyd. :slight_smile:

Jeg har også stemt.

Tak til dem der har givet os en stemme … VI VANDT :thumbup:

Som du måske ved har biblioteket i samarbejde med Bagerhuset i Galten et arrangement der hedder Kagens dag her i maj. D. 19 for at være helt nøjagtig og jeg har foreslået Tony han skal donerer jer overskuddet fra arrangementet (når nu han ikke syntes om ideen at donerer pengene til Hittekat.dk):tihi: Jeg tror egentlig gerne han ville have hjulpet Hittekat, men ikke turde, men da jeg så foreslog Jeres ladcykel var han fyr og flamme og da jeg sagde I helt sikkert gerne ville have et bette reklameskilt på med hans forretning var han mere end positiv. Så jeg tror der kommer et par tusind eller mere til Jer fra den kant. Bliver arrangementet udsolgt (50 billetter a 75 kr) så er det faktisk ret mange penge