Hjælp til et par opskrifter... vildt og marv?

I sidste uge var vi i Sverige for at købe MJAUvådmad til misserne…
Jeg kom i tanke om at man i Sverige har en helt anden tradition mht vildt og at kødet er en del billigere end i DK - og især tænkte jeg på det faktum, at jeg stadig ikke havde hittet på noget til julemaden :wink:

Jeg kom hjem med hvad jeg troede var 1 kilo rensdyr, som jeg har nogle rigtig gode opskrifter til og har lavet flere gange…
MEN NEJ… DET ER SG* ELG!!! :dokdok:
Hvad gør jeg lige med det???
Jeg har googlet nogle opskrifter… det virker som om det rigtige er at marinere kødet i x antal timer og derefter langtidsstege…
Nogen med andre ideer til tilberedning og især tilbehør?
(Jeg er ikke nervøs for at servere noget “ukendt” til jul… vi har tidligere fået elg og kunne vældig godt lide det… men jeg har aldrig selv lavet det!)

Og så noget helt andet… nemlig RISTET MARV…
Nogen, der ideer til, hvordan jeg kommer lettets omkring det?
Det er meningen at marven skal anrettes som et lille låg på toppen af en kalvemedaillon…
Jeg har fundet et par opskrifter, men ingen af dem er identisk med den jeg helst vil kopiere… nemlig hvor marven næsten er at sammenligne med noget der er paneret.
Nogen, der kender en opskrift?