Huddyrlæge Flemming Kristensen

Ozzy fik en slem forbrænding på næsetippen, da han var på antibiotika i august. Det er heldigvis helet til at blive noget pænere, men han er efterladt med ar. Derfor vil vi helst holde hans næse ude at solen, men det er jo svært med en kat, så indtil nu har vi holdt ham inde, mens der var sol i haven for nedrullede gardiner, så han heller ikke får sol ved at ligge i vinduet, og så er han først kommet ud senere på dagen, men det er jo ikke holdbart i længden. Jeg skrev for nogle uger siden til Lene Boysen for at høre, om hun kunne give nogle gode råd i den forbindelse, men jeg hørte aldrig tilbage fra hende. Kan se, at jeg måske ikke har sendt mailen rette sted, da den blev sendt til Rudersdal dyreklinik, hvor hun er tilknyttet, men hun har åbenbart også en adresse i forbindelse med sin klinik, så nu har jeg også skrevet til den. Jeg fik anbefalet Michael på Aalborg dyrehospital af en ven, så jeg skrev til ham. Han har desværre ikke nogen erfaring på området, men anbefalede, at jeg tog kontakt til Lene Boysen, som jeg jo allerede uden held havde skrevet til, eller Flemming Kristensen, som begge skulle være meget dygtige. Nu har jeg skrevet til Lene igen og håber, jeg får svar denne gang.

Jeg har prøvet at støve Flemming op, men deres hjemmeside virker ikke, og jeg får intet svar, når jeg prøver at ringe på nummeret til klinikken :frowning: Er der nogen, der ved, om han er stoppet eller hvad det er, der sker, siden deres hjemmeside er død, og man heller ikke kan komme i kontakt med dem telefonisk?

Vi vil helst undgå den lange køretur tværs over Sjælland med Ozzy, så derfor håber jeg at kunne få en af dem i tale pr. mail. Ozzy er meget stressfølsom og kæmper i forvejen med mundbetændelsen, så jeg vil helst ikke udsætte ham for køreturen, med mindre det er bydende nødvendigt. Jeg har gennem forløbet med forbrændingen taget billeder af Ozzys næse, så de angivne dyrlæger har set forløbet, og hvordan det ser ud i dag. Vi håber på at få nogle råd til, hvordan det skal håndteres, for man kan ikke rigtigt give ham solcreme på tippen, da han slikker det af med det samme, når man putter noget som helst på området. Med mindre en huddyrlæge kan komme med en anbefaling af en mirakelsolcreme… vi håber i hvert fald på svar, og vil gerne i kontakt med Flemming Kristensen.

Flemming og Birthe har (haft) katte fra mig :slight_smile: Jeg har ikke hørt fra dem længe, men jeg kan muligvis spørge mig for hos deres venner og disses datter, som også har katte fra mig.

Det må du meget gerne, tusind tak.

Klinikken er lukket, da Flemming og Birthe er gået på pension. Så du kan desværre ikke hente hjælp den vej længere :frowning:

Æv, hvor ærgerligt :frowning: Tak, fordi du undersøgte det for mig. Det var rart at få afklaring på.

Der er en rigtig dygtig hudspecialist i Århus - du kan få navnet via Egelund Dyreklinik ved Viborg. Hun har lige reddet min hunds liv, og hun kan bare sit kram med katte også. Mener hun hedder Anita, men er ikke sikker, da jeg kun har mødt hende to gange kort og ellers har min egen dyrlæge stået for formidling af info

Tak for forslaget :slight_smile: Jeg har i dag hørt fra Lene Boysen. Hun skal på kursus og vil vende problemet med en amerikansk specialist og så vende tilbage med et svar i næste uge til mig.

Lene Boysen plejer også at være rigtig flink til at svare, så du var nok bare uheldig med den forkerte mailadresse :slight_smile:

Ja, det gætter jeg også på. :slight_smile:

Jeg har netop fået at vide, at Flemming Kristensen kun er delvist pensioneret :slight_smile: - han kan træffes på Albertslund Dyreklinik om onsdagen :slight_smile: