Hvordan forklarer vi vores børn og børnebørn hvad mobning er?

Læste lige denne her:

Hvordan forklarer vi vores børn og børnebørn hvad mobning er? Her er hvordan en lærer i New York fortalte det til sin klasse:
Hun bad dem lave følgende øvelse: Børnene skulle hver tage et ark papir, hvorefter de fik besked på at krølle det sammen, trampe på det, og i øvrigt gi’ det nogle tæsk, dog uden at rive det i stykker. Så bad hun børnene om at udfolde papirarket og se på, hvor beskidt og fyldt med mærker og ar det var blevet. Så fik børnene besked på at sige undskyld til papirarket. På trods af at de havde undskyldt og at de havde prøvet at udglatte papirarket, så var det stadigt krøllet og at disse mærker aldrig ville forsvinde, uanset hvor meget de forsøgte at fjerne dem. Det svarede til, hvad et barn gør når det mobber et andet barn. Selv om man bagefter siger undskyld, vil arrene aldrig forsvinde. Børnenes ansigtsudtryk fortalte at beskeden havde haft den ønskede effekt.

Så enkelt :thumbup: og alligevel så “kraftfuldt”

Hooold da op, det tror jeg på har haft effekt …nogle ting går bare mere rent ind visuelt end verbalt hos mennesker :slight_smile:

genial visualisering!!!

Bravo!
Det er jo helt rigtigt.
Gid alle DKs lærere og pædagoger ville tage den med i undervisningen!

Så sandt som det er skrevet !!! Send det til alle skoler m.m i Danmark !!!

Ja den er faktisk rigtig rigtig god. Og den gælder jo ikke kun for børn!