Indekat forsvundet;(

Hun er godt nok en sej lille dame, ikke mindst ovenpå de sidste ugers oplevelser! :smirk_cat: :+1:

4 Synes om

Hun er en meget smuk kat :smelter:

2 Synes om

Alt gik godt hos dyrlægen, fine blodprøver, fine røntgen billeder, dog er hun blevet gravid og de sagde fordi hun er en lille kat af størrelse og kun et år, så anbefalede de at fjerne graviditeten, så det skal jeg lige tænke finde ud af i løbet af de næste par dage.

Hun er træt efter turen hos dyrlægen, så hun hviler meget på grund af bedøvelsen og selvfølgelig alt i alt den hårde tur væk i 3 uger :heart:

12 Synes om

Hun er meget kontaktsøgende og følger mig rundt hvor jeg går hele tiden, så sidder hos hende så hun kan få hvile :heart:

13 Synes om

Hun har jo også manglet dig i tre uger, plus alt det hun kender og er vant til. :hjerte:

Jeg tænker, at det hele sammenlagt, nok er lige voldsomt nok at hun får killinger nu.

2 Synes om

Ja det er nemlig også det jeg tænker, de nævnte også bare den risici der er forbundet med at få foretaget indgrebet, så jeg er lidt i syv sind :thinking::+1:

2 Synes om

Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvad de har sagt, men der er jo altid en risiko ved indgreb, hos dyr og hos mennesker, men derfor foretager vi jo de fleste af dem alligevel.

Håber nogle af de bruger her inde, der har erfaring med kattefødsler, fjernelse af killinger m.m. kan byde ind med bedre informationer end jeg kan. :slight_smile:

3 Synes om

For en dygtig dyrlæge er det ikke noget problem. :slight_smile: Med mindre du har et brændende ønske om at opfostre et kuld killinger, personligt og ikke mindst økonomisk overskud til at sende dem ud i verden neutraliserede, vaccinerede, chippede og registrerede, så ville jeg ikke betænke mig et øjeblik :slight_smile:
Mis er lige lykkelig, og knap så hærget efter en sterilisation som efter et kuld killinger :slight_smile:
Men skønt hun er godt hjemme igen :heart:

9 Synes om

For mange år siden fik jeg en hunkat steriliseret, som til alles overraskelse viste sig at være med killinger. Det var dog ikke noget problem, og hun kom sig lige så hurtigt som efter en almindelig sterilisation.

4 Synes om

Din hunkat har ikke et ønske om at prøve at få killinger - hun ved ikke hvad hun går glip af at både godt og skidt :slight_smile:

Snip snap havde været min løsning - hurtigst muligt, mens fostrene stadig bare er små fostre og ikke små killinger endnu.

Hvis DU så ønsker at have killinger en gang, så meld dig hos lokalt internat og spørg om ikke de mangler et plejehjem til moderløse killinger. Så får man lidt af killingeoplevelsen, hjælper nogle der har brug for det - og du bidrager positivt til at nogle får en godt socialiseret killing via internatet :slight_smile:

10 Synes om

Hun er godt nok en fin lille størrelse :heart:

Jeg tror bare, du skal lytte til din dyrlæge - ligesom katten, der tydeligvis er helt tryg ved hende :blush:

Få katten steriliseret, så hun ikke længere bliver drevet af et stærkt instinkt til at parre sig. Det får du også en roligere kat af.

5 Synes om

Ja jeg hælder nok også til at få hende steriliseret. Men tænker stadig over det et par dage endnu, det sagde dyrlægen jeg skulle gøre hvis jeg ikke var sikker. Men tak for at dele al jeres viden og erfaring :pray::blush:

Stadig en træt Fillimus efter dyrlæge og bedøvelse idag :blush::cat2:

14 Synes om

Det er altid en god idé at tænke sig godt og grundigt om :ok:

Dejligt, at hun kan finde ud af at sove bedøvelsen væk. Mine katte bliver altid ekstra foretagsomme, når de er halvfulde, og vakler rundt og falder ned af ting, hvis jeg ikke er efter dem hele tiden :slight_smile:

6 Synes om

Kan kun opfordre til og lytte til råden her fra de kloge garvede katte folk her
Men giv dig ro til og trække vejret ned i maven, når dyrelægen har sagt du lige må tænke dig om.
For har man ikke maven med i beslutningen der tages, vil der ikke være den samme ro i kroppen

Med venlig hilsen

2 Synes om

@RasmusogFilimus Hvordan står det til hos jer? :slight_smile:

3 Synes om

Hej kære alle sammen og enki.

Tak fordi du spørg, Fillimus har fået det meget bedre og har taget på i vægt og er mere legesyg og glad, jeg har besluttet at hun skal beholde sine killinger i maven, hun skulle bare på noget ekstra fedtholdig foder og det er hun kommet :slightly_smiling_face:
Så vi er glade herhjemme og Fillimus og som sagt også blevet glad og frisk igen :slightly_smiling_face::cat2:

Tak for interessen :heart::pray:

Håber også i alle har jeres godt, vil meget gerne se jeres søde katte og hvem i går og passer på og hygger jer med :heart:

Et lille billede af en søndagstænkende Fillimus :relaxed:

10 Synes om

Godt at høre hun har det bedre, og ja, efter den omgang og med killinger i maven, så trænger hun til en masse god mad. :slight_smile:

Nu du er kommet her ind (på Kattegale) så synes jeg endelig at du skal blive, så vi kan følge dig og Fillimus. Billeder af vores andre katte kan du se i div. billedetråde vi har her inde. Vi har bl.a. hver måned en månedstråd med nyeste (må også godt være ældre) billede af vores katte. Kik rundt, er her ganske hyggeligt. :smil:

Denne måneds billedetråd af vores katte:

Kattebilleder i maj

2 Synes om

Det vil jeg helt bestemt gøre :relaxed: og tak for linket. :pray::heart:

2 Synes om

ZiGZaG som jeg overtog for 2 år siden, da ejer skulle i plejebolig - er 12 år nu. Og Lillemis som er en “vildkat” der lagde et kuld killinger i min kælder sidste sommer - hun er ca 2 år nu. Killingerne kom til Roskilde dyreinternat.


da de var 3 mdr gamle.

8 Synes om

Sikke to søde katte du har :heart: og sejt at være en rigtig klatrer trods den flotte alder, de ser vel nok søde og sunde ud :slightly_smiling_face: dejligt.

3 Synes om