Ingefær mod køresyge hos kat?

Jeg har hørt man kan bruge ingefærtabletter mod køresyge hos katte? De sidste par gange Adelie har kørt i bil har hun kastet op. Ikke så lækkert og synd for katten, så jeg er ret overbevist om hun bli’r køresyg. Jeg bemærkede det også da vi sidst var ved dyrlæge, på vejen hjem, så snart bilen begyndte at køre sad hun og smaskede. Nu er der max 5 minutter hen til dyrlægen så det blev heldigvis ikke til mere - og da det var på vejen hjem glemte jeg at spørge da vi var der.

Men altså… ingefær? som tabletter? Og hvor får man dem? Matas? Apoteket? Er det almindelige “til mennesker”? Og hvilken dosering?

Jeg bliver altid køresyg. Og har de sidste 5-6 år brugt ingefær kapsler med rigtig god effekt. De virker, de kan ikke overdoseres og man bliver ikke sløv eller træt i hovedet af dem.
Jeg har købt mine Comfort Complex Afrikansk/Indisk Ingefær i en helsebutik. Det er sådan nogen gennemsigtige gelatine kapsler som kan åbnes, og så er der pulver inde i.

Dosering det samme som til et mindre barn :slight_smile:
Jeg kender flere, der har haft god effekt af ingefær - desværre virkede det (heller) ikke på Thane,

OK jeg må se om Matas har nogen i morgen. Der er jo ingen grund til en køresyg kat hvis det kan undgås :slight_smile:

det virker også fint hos Filur, ellers kan Zylkene også tage det .

Ellers virker tobak - ja tobak :slight_smile: Prøv at kontakte Kirsten Brock - http://www.hojbydyreklinik.dk/default.asp?id=37720&toppkt=

Tobak? Jeg ville jo ellers mene at det var giftigt for katte, ligesom det er for mennesker (jeg har engang set en dement dame, der havde spist et cigarskod. Nøj, hun var syg!)

http://www.netdyredoktor.dk/kat/forgiftning/tobak.aspx

hvordan skulle det virke. nu planter jeg jo selv i år når jeg høster dem kan jeg mærke det,kunne også bruge det til insekt gift så giftigt er tobak altså :S