Inti Wara Yassi

Sætter lige en advarsel på, da der står noget barsk om et af dyrene længere nede i tråden - hjemmesiden er ikke barsk - det er teksten om dyrenes skæbner der er

Kender I dette sted? Min veninde har arbejdet der som frivillig to gange. Jeg kunne godt tænke mig det selv en gang

Her er deres nuværende dyr

Det er skrækkeligt med det sorte marked…

Tak for link Helle - nej jeg har aldrig hørt om stedet. Men hvor er det godt de findes. Og ja det er utroligt der er så stor handel på det sorte merkede og jeg syntes det er lige så utroligt at folk har behov for at skulle ha specielle/eksotiske dyr.

En dag hvis I får tid og lyst så gå ind og læs nogle af kattenes skæbner. Det er simpelthen utroligt!

Ocelotten Boudecia sad i 5 år i et bur i en baghave. Buret var 1,5 gange 1,5 meter og der sad den så… for ejeren ville have en smart kat! Men ikke i huset jo, for den er farlig… Boudecia kunne ikke resocialiseres sidst jeg snakkede med min veninde dernede - hun er dømt til et liv hos Inti Wara Yassi resten af hendes dage - heldigvis er det ikke i et lille bur, men det er stadigvæk heller ikke i junglen, hvor hun burde være blevet fra dag 1.

Jeg er så vred på den slags sorte markeder!

Min veninde går ture med kattene dernede i lange liner i junglen. Desværre kan en kat som Boudecia ikke jage og dræbe, så hun kan aldrig slippes fri. Sikke de skulle skamme sig de der købte hende!

:inlove::inlove::inlove:

Sjovt at se, hvordan jeg reagerer på ordene Barskt emne - jeg skal lige ind og lure hvad det er - men jeg ser aldrig videoen…

:blegne::blegne::blegne::blegne:

Det er en dejlig side - det er min tekst om ocelotten herover jeg advarede imod:-) De har det godt nu:-)