Karla & Cleo søger nyt hjem

Hej alle sammen :slight_smile:
Vores to dejlige katte søger nyt hjem sammen.

Vi har to sammenbragte katte, hvoraf den ene er en socialiseret kat. Begge katte er 1 år. Vi hentede Karla hos Vildkatte I Guldborgsund kommune for ca. 9 måneder siden. I forvejen havde vi Cleo på ca. 4 måneder, som kom fra et godt og trygt hjem.

Karla har fra start været en meget nervøs kat, men har vænnet sig til os, hvor hun føler sig tryg. Dog er hun, til trods for socialisering og 9 måneder senere, stadig nervøs i vores 12-årige søns selskab. Endnu værre er det, når vi får familie/venner på besøg. Rigtig slemt når der er mindre børn tilstede (hvilket godt kan ske flere gange ugentligt) så bliver Karla så stresset at hun gemmer sig i flere timer, indtil gæsterne er gået. Hun hverken spiser/drikker eller besørger i kattebakken i tidsrummet.
Vi tænker at dette må være ekstremt stressende for hende, da vi ofte har besøg af venner/familie med små børn.
Cleo trives fint med ovenstående.

Overfor os voksne er Karla en meget kærlig, legesyg og kælen kat, med krudt i numsen, stor appetit og meget snakkende. Cleo er meget velbalanceret, helt sin egen og nyder at blive nusset og løftet op, når hun er tryg ved én. De elsker at lege sammen og putte sammen. Derudover viser de stor interesse for at være i vores lille have. Dette er dog ikke en mulighed hvor vi bor, da løse katte er forbudt og fordi haven ikke er tilstrækkeligt indhegnet.
De er begge 100% renlige og går på åben/lukket kattebakke.

Det vil give ro i sjælen at vide, at Karla og Cleo kan få et dejligt hjem i passende omgivelser uden børn, resten af deres dage.
Det bedste sted for dem ville være en gård, hus m. have uden små børn hvor de kan komme og gå som det passer dem.

Karla er øremærket & steriliseret. Hun er en 3-farvet Tabby.
Cleo er chippet, øremærket & steriliseret. Hun er blå/grå

Pris for begge 1000kr, inkl. kradsetræ, legetøj og madpakke.

Kærlig Hilsen :hjerte:
Aske & Thea