Kat fundet ved Knudsø

Jeg var ude at gå ved Knudsø i går hvor jeg stødte på en pjusket, flåt-befængt og tynd kat. Utrolig kælen, så den er vant til mennesker. Den havde ingen øretatovering. Jeg havde desværre ikke min tlf med mig til at tage billeder.
Vi mødte en dame der gik tur med sin hund som fortalte, at hun havde set den i området de sidste par uger.
Så var det jeg tænkte at tage der ud i weekenden og prøve om jeg kunne få den “fanget ind”…men så er spørgsmålet…hvor dælen skal jeg gøre af den hvis det lykkedes? Jeg synes ikke rigtig jeg kan finde ud af om de har et sted i Skanderborg kommune man kan aflevere herreløse katte.

Den så lidt racekat-agtig ud, men det var lidt svært at bedømme med den pjuskede pels og så var den så tynd. Det kan også være det er en blanding. Men aftegningerne mindede om en Snowshoe.
Er der ikke noget med der er camping ved Knudsø? Det kunne være det var en glemt/mistet kat.

Jeg håber, at du får hjulpet den stakkels misser :kryds: :kryds:

Nu ved jeg ikke, hvor Knudsø ligger, men der er lidt efterlyste misser her :ups:

http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/lysning/vis/127774fb941e1be3bc

http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/lysning/vis/136324f8e60ac3134e

http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/lysning/vis/134534f5795a2dbdd9

http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/lysning/vis/110184f31492aa9a84

Det ligger nord for Ry.
Jeg er også spændt på om den er der på søndag. Og om jeg overhovedet kan få den i en transportkasse :slight_smile:
Jeg kan se på googlemaps at der ligger en minigolfbane lige over for med noget hytte-halløj i området, så kunne det jo være en kat der er stukket af fra en feriegæst. Så jeg tror da lige jeg skal høre dem om de har en efterlysning.

Mine dyrlæger i Galten har en klinikfilial i Ry. Du kan eventuelt i deres åbningstid indleverer mis der. Så bliver den fremlyst i 10-12 dage og JA…så kan alt ske.
Men det er godt du lige spørger ovre ved hytterne. Katten kan være chippet og der kan gå en ejer rundt der er ked af det.

Takker :slight_smile:
Er det dem her?:

jeps

Æv jeg har desværre ikke set katten der ude igen, jeg har ellers været der et par gange og kigge. Jeg håber jeg er så heldig der har været en anden venlig sjæl der har fanget den ind og den ikke er kørt ned. Meeen jeg bliver vist nødt til at tage der ud igen, jeg drømte i nat, at jeg fik fat i den :smiley:

Jeg spurgte på klinikken i fredags (var det vist), men de havde ikke fået nogen mis ind. De ville såmænd også straks fortælle mig det…ringe, maile eller sige det så snart de så mig

Jeg har desværre stadig ikke set den der ude, men jeg tager et smut forbi igen i weekenden. Jeg håber stadig jeg løber ind i den og der ikke er sket den noget

Hvis du render ind i den, så vær’ meget obs på OM den har killinger d.v.s. kig grundigt på dens mave.

Det er en hankat, jeg har også tænkt om han har fundet en dame, siden den ikke har været i området på det sidste.