Kikærter på dåse?

Har en dåse kikærter og havde egentlig tænkt mig at lave humus…men så googlede jeg lidt og er nu helt forvirret :S :? :tihi:

Når de er på dåse skal de vel ikke ligge i blød i 24 timer, vel?
nogen steder står der at de skal koges i en time, mens der andre steder står at de ikke skal koges…? er helt “lost” så hjælp modtages med kyshånd :slight_smile:

Kikærter på dåser er klar til brug :ok:
Hvis du ofte bruger kikærter, er det billigere, at bruge de tørrede kikærter.
Dem skal du så selv udbløde og koge, hvorefter de kan fryses i passende portioner.

Super! Så står den på humus i morgen :rock: …og et-eller-andet-andet selvfølgelig :tihi:

Hummus er bare så lækkert :savle:

Og nedfrysning halverer kogetiden!
Hvis du skifter vandet nogle gange under iblødsætningen, skulle den kortere kogetid ikke betyde noget for lektin-nedbrydningen :slight_smile:
Der kan være ret stor forskel på kikærter på dåse - fra Brugsens små, hårde dimser til store, bløde, hommus-egnede i de dåser, man finder hos indvandrer-grønthandlere.