Klistermærke til hoveddøren

Jeg var hjemme og besøge en veninde for et stykke tid siden som på sin dør havde en klistermærke fra RC (tror jeg det var) siddende, hvor der stod: I tilfælde af brand red:
antal _ hunde
_ katte

er der nogen der ved hvor man kan få det eller noget lign. henne? Gerne så det er tydeligt at det er en kat og ikke hund der bor der

Du kan få et ved at kontakte RC, så sender de et til dig.

[ame]http://www.kattegale.dk/forum/showthread.php?t=19610[/ame]

Der er jo “nogle” (ahrem) der har flere husdyr, end lejebetingelserne tillader. :S

Nogle gode råd til hvordan de sikrer deres husdyr, uden at vække unødig mistanke hos naboerne? :øhmm:

[quote=Tea;411620]Der er jo “nogle” (ahrem) der har flere husdyr, end lejebetingelserne tillader. :S

Nogle gode råd til hvordan de sikrer deres husdyr, uden at vække unødig mistanke hos naboerne? :øhmm:[/quote]

http://www.dyrefondet.dk/OPLYSNING+OM/katte.htm

Mærke nr 47, fortæller bare at der er dyr i hjemmet i tilfælde af brand. Skriv nummeret du vil have, og de sender det til dig.

Hejsa.
Jeg ved at mine forældre har et skilt til hoveddøren, hvor der står: “Dyr i hjemmet!” men ved ikke hvor de har fået det fra, men det må en hurtig google-søgning da kunne opklarer :slight_smile:

Mine forældre valgte det lidt mere alt-dækkende skilt, da der engang både var kaniner, hamste og hunde i huset samme tid næsten :stuck_out_tongue:

Men ja jeg vil os godt have sådan et skilt, men jeg skal nok lige sørge for at indberette til viceværten at jeg altså har en kat først. Man må godt have en kat, men man skal lige sige at man har den før man får tilladelse, og det har jeg altså lidt glemt hehe.