Klovn til fødselsdagsfest og lege

Hej

Har i prøvet at hyre en klovn til jeres børns fødselsdage? Hvad gav i?

Har i nogle gode lege til børnene på fødselsdagsfesten? Udover skattejagt og stoledans :thumbdown: Dem synes jeg altså ikke er så spændende…

Det skal være indendørs leg og det er PIGER der kommer :rock:

Sidste år lavede vi perler og sådan noget, men det gider jeg ikke i år…

Har nogle ideer men føler ikke lige det er det heeelt rigtige… Så har i nogle ideer er jeg åben :kryds:

På forhånd tak :flag:

Vil lige bidrage med et Link, kender dog ikke prisen på hende, men jeg har oplevet hende mange gange, hun er bare god og børnene elsker hende…
http://www.bambino-booking.dk/bambino/oversigt.html

Ja ungerne bliver ældre og begynder at forlange noget mere til fødselsdagene :slight_smile:

Mine døtre går på en af Odenses bedste skoler og der er rigtig mange velbetalte forældre, så det er helt vildt hvad de er med til når der er fødselsdage.

Sidste gang min ældste datter på 7 år var til fødselsdag var der både hyret ponyer, kaniner, en kæmpe hoppeborg og der var lejet en proffesionel hip hop danser der skulle lære dem at danse.

Jeg synes det er helt vildt :uha:

Det også nærmest blevet kotyme at alle bliver inviteret med, altså ikke “bare” piger og piger og drenge og drenge.

Er efterhånden begyndt at grue lidt for hendes 8 årige fødselsdag…Ved simpelthen ikke hvad vi skal finde på :S

Heldigvis har hun fødseldag i juli, så der er da lidt tid endnu:kryds:

Prøv at kontakte Judy, om hun lader sig hyre - hun er ekspert i alle de gamle danske sanglege, og meget underholdende. Hils endelig fra mig - jeg har ikke set hende fornylig, men hun er både sød og dygtig.
Siden her omhandler hende med band, men jeg mener også, at hun tager ud alene. Hør hende ad :slight_smile:

[ame]http://da.wikipedia.org/wiki/Bajads[/ame]

Sine - Det var da helt vildt!! Maya har faktisk slet ingen krav, men jeg tænker bare at det ender med kaos hvis der ikke er en plan…!

Og de der kedelige lege med stole og skattejagt og flaskehals er SÅ kedelige…

Misi - hun er vist i KBH området og jeg i Jylland :slight_smile:
Vibeke - hun virker ret dyr når hun er så kendt… OG kan se hun skal køre langt for at nå til Århus… Er desværre ikke så rig!

Tror bare jeg skal til at grave nogle nye lege frem i stedet for -høhø

http://www.sjovforborn.dk/Børnefødselsdag-front.asp?gclid=CPr98ZGFtaUCFUaIDgodEQz6Yg

Der står lidt :smiley:

Jeg kan da huske at vi legede tampen brænder - altså der bliver gemt et fingerbøl et eller andet sted mens der er en uden for døren, og hun skal så finde det mens der er hjælp fra kammeraterne med at det enten bliver varmere eller koldere.

Ellers havde vi føleleg, der blev sendt forskellige ting rundt under bordet som der skulle gættes, eller smageleg … der fik vi bind for øjenene og smagte på forskellige ting (der er det kun fantasien der sætter grænser)

Hvad med at danse stopdans eller ballondans. I kan også lege X faxtor eller cirkus. Pigerne skal da selv på banen med alle deres talenter :ok:

Bowling med 1½ liters flasker, man fylder vand i alt efter børnenes alder. Det var et hit til min datters 8 års fødselsdag. Og så synes tøserne at det var sjovt bare at få lov at danse rundt til høj musik.

Du kan finder nogle forskellige børnefødselsdag aktiviteter og børnefødselsdag lege på børnefødselsdag info.

Hittet for os var et lagen med masser af klemmer sat på. Og så fik barnet bind for øjnene og så skulle de se hvem der fik flest klemmer AF lagenet på 1 min. Tøserne var helt vilde med det.

Og vi har også leget “huske-leg”. en masser småting lagt på en bakke, og med et klæde lagt over. og så fik hvert barn 2 min. til at prøve at huske så mange ting som muligt bagefter. Det tager lidt tid, men der går sport i det…

Held og lykke med det…

Vi skal selv ud og ligge hovederne i blød til om 3 uger. Og de er i mellemtiden blevet 10 år nu. Hvis vejret er ok, skal vi nok på boldbanen til en gang rundbold…(bare de nu ikke forventer at den gamle mor også tager en omgang).

jeg tænkte på om du evt kunne tage kontakt til dem her, de bor i dit område og de tilbyder en helt masse forskelligt indenfor underholdning af børn

http://www.cirkusbig.dk/Cirkus_Big/Velkommen.html

Mon ikke det er uaktuelt nu?
Tråden er fra 2010.

[QUOTE=PiaR;1033408]Mon ikke det er uaktuelt nu?
Tråden er fra 2010.[/QUOTE]

joooooo, det tror jeg da nok, havde squtte set datoen