Korat hankastrat på 5måneder

“Morris” - DK Primprau’s Moonshine Magic - er født d.22.9.15. Han er kastreret og fuldt vaccineret. Han søger et blivende hjem - gerne med børn og/eller andre dyr. Han er ikke egnet til udstilling pga en charmerende hvid plet på brystet - det påvirker dog på ingen måde hans charme eller sundhed. Billederne taler deres sprog.

Koraten er en fantastisk race. De ELSKER mennesker og har en stort personlighed. De deltager glad i alt, hvad deres mennesker foretager sig og sover helt sammen med deres mennesker både under og oven på dynen. Korater elsker at putte både med mennesker og med en kattekammerat. De egner sig ikke til at være alene katte, da de har et stort socialt behov.

De er gode til børn og hunde. De vil dog helst bestemme, så de skal opdrages bestemt, venligt og konsekvent. De er intelligente og læreneme, så de kan godt lide at lære tricks og mange kan godt lide at lege apport med deres legetøj.

Koraten er en energisk og meget legesyg race, men de holder ligeså meget af at dovne på sofaen sammen med deres mennesker på en afslappet søndag. :inlove:

Det er forskelligt hvor meget kattene snakker, men man kan være sikker på,at de ikke lider i stilhed.
Korater er mestre til at charmere alle de møder, så derfor egner de sig ikke til fritløb, da de slet ikke forstår faren ved biler, kattehadere mm. De er glade, som indekatte, men vil også elske en indhegnet have/altan eller voliere.

Racen stammer fra Thailand, hvor den beskrives i et smukt digt af en buddistisk munk, som er ca. 400-600 år gammelt. Deres farve sammenlignes med regntunge skyer med sølvskinnende hårspidser og øjne, som dugdråber på nyspiret ris og lotusblade. Koraten er højt værdsat, da den anses for at være lykkebringende. :hjerte:

Morris har fundet sit blivende hjem :slight_smile:

Morris hedder nu Leo og bor i Florida - takket være nogle meget heldige lykketræf og Susannes og Claus’ velvillighed som kurerer :ok:

Han var en meget sød og nem rejsekammerat :slight_smile: Er han faldet godt til i det nye klima?
VH
Susanne

[QUOTE=Susanne W;1280526]Han var en meget sød og nem rejsekammerat :slight_smile: Er han faldet godt til i det nye klima?
VH
Susanne[/QUOTE]

Det ser bestemt sådan ud på billederne :ok: Han ynder at sove længe under dynen - mon han er jetlagget:?

Sikkert - han MÅ i hvert fald have været en træt lille dreng, da han endelig nåede frem til slutdestinationen :slight_smile: