Lækker opskrift

Jeg bliver lige nødt til at poste denne opskrift, som er superlækker. Jeg ved ikke, om den er særlig sund, så derfor poster jeg ikke i slankeforummet - jeg synes i øvrigt, at vi mangler et forum, som handler om mad og ikke kun slankemad :slight_smile:

500 g cherry tomater.
2 hele små chilier hakket fint.
3 fed hvidløg hakket fint.
3 spsk olivenolie.
1 dl rød balsamico.
1 spsk tørret oregano.
Salt og peber.
Tomater skæres i halve og blandes med alle tingene.
Sættes i ovnen ved 150 grader varmluft i 1-2 timer eller indtil de ser indskrumpede og ikke sorte ud.

Det dufter fantastisk mens det er i ovnen, og det smager bare så godt, at det kan spises som slik - prøv det :ok:

I øvrigt, så er det da egentlig lidt sjovt, at alle mine bedste opskrifter har jeg fået af mænd :gruble:

[quote=Jane;198436]Jeg bliver lige nødt til at poste denne opskrift, som er superlækker. Jeg ved ikke, om den er særlig sund, så derfor poster jeg ikke i slankeforummet - jeg synes i øvrigt, at vi mangler et forum, som handler om mad og ikke kun slankemad :slight_smile:

500 g cherry tomater.
2 hele små chilier hakket fint.
3 fed hvidløg hakket fint.
3 spsk olivenolie.
1 dl rød balsamico.
1 spsk tørret oregano.
Salt og peber.
Tomater skæres i halve og blandes med alle tingene.
Sættes i ovnen ved 150 grader varmluft i 1-2 timer eller indtil de ser indskrumpede og ikke sorte ud.

Det dufter fantastisk mens det er i ovnen, og det smager bare så godt, at det kan spises som slik - prøv det :ok:

I øvrigt, så er det da egentlig lidt sjovt, at alle mine bedste opskrifter har jeg fået af mænd :gruble:[/quote]

Tak for opskriften Jane:wehuu:
Den vil jeg prøve.
Det lyder rigtig lækkert :savle:

:savle::savle::savle:

MUMS !

Den skal jeg også prøve… jeg er vild med ovnbagte lækkerier…

:tak:

Den lyder ihvertfald super super lækker

Tak - det lyder godt :slight_smile:

Må jeg bidrage med en salat i samme genre:

Pasta med langtidsbagte tomater, parmesan og pinjekerner
1 kg tomater (gerne blommetomater eller andre små velsmagende)
3 spsk hakket frisk timian (uden stilke)
salt, sukker, peber, olivenolie
150 gram pasta (gerne sløjfer - det er flot)
30 gram pinjekerner
2 fed finthakket hvidløg
2 spsk. olivenolie
Basilikumblade
30 gram friskhøvlet parmesan
salt og peber

Tomaterne skæres igennem på tværs og placeres i en bradepande med
snitfladen opad. Drys med et tyndt lag sukker, timian, salt og peber. Dryp
med olivenolie.

Tomaterne bages i ovnen ved 100 grader varmluft i ca. 4 timer (!) til de er
tørre i overfladen.

Kog pastaen efter anvisningen, skyld den i koldt vand og afdryp. Rist
pinjekernerne på en tør, hed stegepande. Bland pastaen med hvidløg, olie,
salt og peber.

Ved serveringen: Anret pastaen på et fad og pynt med tomater,
parmesan, pinjekerner og basilikum.

Det er vigtigt ikke at bruge mere pasta end anført, så bliver salaten for
“tung” - det er tomaterne, der skal dominere på deres fantastiske måde!!!
Den er simpelthen perfekt som tilbehør - man bliver en helt hver gang :fin: