Det var på en super lækker ret! Min lillebror er nyudlært kok - og han behøver ihvertfald ikke at få sine skolepenge igen!! :yah: Nu ved jeg også hvem jeg ringer til, når jeg får gæster og vil lave noget ekstra lækkert. :lys-ide:
http://www.madopskriftertilfester.dk/lammekoelle.html
Han har bare fulgt denne opskrift i forhold til tid og antal grader.
Stegen var penslet med en olie-“marinade” med timian, salt og finthakket hvidløg (tror man med fordel kunne marinere stegen i denne blanding i en times tid. :)).
Tilbehør:
Kogte, afkølede kartofler stegt i margarine og olie (olien hjælper margarinen med at nå temperaturer, der kan give kartoflerne en gylden “skorpe”) med hasselnøddeflager tilføjet til sidst. Kartoflerne kan laves på forhånd og så stilles i ovnen noget tid inden servering.
Sovsen/saucen blev lavet af den sky, der kom af stegen. En meget kraftig sky, så buillon er ikke nødvendigt
Champignons stegt i samme marinade som stegen.
Til dessert fik vi Chokolademousse med lemonsorbet, karameliserede valnødder og jordbærpuré (Har desværre ikke opskriften - da det var en overraskelse til os… :))