Livet som fertil hankat

… er slet ikke så tosset :thumbup:

Aroni nyder virkelig når han kommer ind til os :hjerte: Her er han plaskvåd, men total kæk og legesyg (se lige blikket). Han havde en fest i stolen … legede med sine egne poter, vaskede sig, legede med poterne igen og slog næste kolbøtter i stolen :tihi:

Næste træk var at gemme sig … men ikke ret længe, for der var stadig for meget energi i kroppen.

Alt blev undersøgt inden han drønede ud i haven igen :hjertehop:

Dejlige Aroni :hjerte:

Sikke en livsnyder :smiley:

Smukke mis :slight_smile:

Han kan vist liiiige holde til det. :tihi:

Og så kan jeg lige se, at linselusen Nada igen-igen har sneget sig med på billederne :venter:
Den kat altså … :høhø:

[QUOTE=DK Lindvig;1287171]Og så kan jeg lige se, at linselusen Nada igen-igen har sneget sig med på billederne :venter:
Den kat altså … :høhø:[/QUOTE]

Hun er en dejlig linselus :wehuu:

Det behøver ikke at være et dårligt liv som fertil han. Det kræver noget tilpasning og arbejde, og at han trives med det i det hele taget - men hvis alle disse ting går op i en højere enhed som her, så kan det sagtens være et godt liv som fertil han :slight_smile:
VH
Susanne

Hanne, kan du godt have ham inde i kortere perioder uden at han strinter i huset?

… eller får han så hankattebukser på?

Jeg er så heldig at have en hankat, der ikke strinter, så han kan sagtens være sammen med os i kortere el. længere perioder.:thumbup: Han strinter kun, hvis han har fremmede damer på besøg til parring, men så giver han den også max gas :høhø:
Når han har gået sammen med flokken i nogen tid … det kan være alt fra 1-4 timer … så kan der komme lidt uro i geledderne, og så er det tiden, at han kommer op i egen residens igen. Whiskey, der tidligere har været fertil og Dooley der er husets dronning, plejer at sige til, når de synes, Aroni har været sammen med dem længe nok. Der er aldrig slåskamp, men der bliver lidt for megen løben efter hinanden, og lidt brummeri, og så stopper vi mens legen er god :cool2:

Dejlige, søde Aroni :hjerte:

Det ville jo ikke tage en voksen bimsehan 10 minutter at udløse fuldstændigt ragnarok, hvis han fik samme frihed - slå allekastraterne ihjel og parre alle hunnerne og overpisse alting :wink: Når først de er taget fra flokken, så kan man desværre ikke længere give dem den oplevelse, som Aroni får. Men jeg tror NFO er ret gode til det :slight_smile:
VH
Susanne

Det er interessant, at der kan være sådan en forskel. Der er helt sikkert forskel på racerne, men også indenfor racerne.
Da Whiskey var fertil, var han en tikkende hormonbombe. Alt hvad der kom ind til ham skulle enten “slås ihjel” eller parres. Whiskey har stadig noget “dominerende” i sig. Han lægger sig tit på fliserne lige foran døren ind til Aronis løbegård. Han gør ikke noget. Han ligger bare - og kigger af og til ind til Aroni, (han stirrer ikke, men kigger med et dovent blik). Aroni er fuldstændig ligeglad :slight_smile: Han kommer hen og hilser på Whiskey og går så glad videre rundt i sin løbegård.
Når der er damer på besøg, så strinter Aroni, men han er stadig helt enormt sød, sjunger sååååå sødt for pigerne, og hopper rundt om dem for at gøre sig til. Som en anden bokser danser han rundt og undgår deres “lige højre”, men ved først givne lejlighed, så hopper han på hurtig som en Ninja :høhø: Han er ski en rigtig dejlig dreng … one of a kind :hjerte: