5 æg, 1 spsk hasselnøddepasta, ½ dl vand… pisk rigtig godt sammen.
Steg supertynde “pandekager” på panden - læg dem på en tallerken efterhånden som du bliver færdig med dem… Der skulle gerne blive ca 5 pandekager, hvis du bruger en pande med ca 25 cm omkreds,
Rul pandekagerne sammen til en fast rulle og skær i strimler af passende tykkelse…
Der bliver ca 400 g af denne portion… beregn ca 100 g per person.
Kan opbevares i køleskabet i et par dage…
[QUOTE=yvonne42;1145714]Der er også et alternativ som faktisk også er god, kender du den Ann?
2 æg
50 g. friskost (brugte philadelphia)
20 g. fiberhusk
Bages i ovenen ved 150 grader varmluftovn i 10-15 minutter. Når det er kølet lidt af, rulles dejen sammen og skæres i tynde strimler.[/QUOTE]
Nu spørger jeg muligvist dumt;
men dejen skal vel rulles ud inden den kommer i ovnen?