Mad i marts


#1

Her står den på noget hurtigt, så vi har købt en ‘varm selv’ ret med noget pasta, grønt og kød.


#2

Noget hakket oksekød med en pose tex-mex krydderi blandet i. Dertil lune totilia chips, en masse grønt og en klat creme fraice


#3

Skindstegt lyssej. Jeg elsker mine Skagens-kasser!


#4

brænder ret meget energi af i kulden …
i går en hakkedreng
i dag karbonader
i morgen en billig cuvette ( tag 3 betal for1)


#5

Sushi ad libitum med ham den søde, for at fejre at jeg har indgået aftale om (spændende!) praktik. :slight_smile:
Og nå ja, så også fordi … sushi, mmm! :drooling_face:


#6

En stor rød peberbøf …så rød den siger MUUUUUH …syltet ind i kryddersmør med oceaner af fritter til


#7

Et par lækre rib eye bøffer smidt på grill panden med ovnkartofler og hjemmerørt persille / hvidløgssmør.


#8

bøf onglet, masser af fritter, remoulade, peberrodssalat, lidt grønt, og oceaner af bløde løg …
vaniljeis med jordbær & whiskeysauce


#9

En af go to-opskrifterne i dag: Nem og hurtig, og den lykkes altid. Kylling i karry :slight_smile:


#10

i går flæskesteg med det hele…og chokoladeis
i dag rester og applepie med vaniljeis


#11

Vi skal have frikadeller af “Naturlig hakket”, indbagt laks, bagte kartofler, hertil hvidløgssmør og gulerods salat med appelsinsaft.