Majs tanker


#1

Rhys kan ikke høre, når jeg ryster metaldåsen med godbidder…

Rhys kan høre, hvis jeg ryster et rør Cosma…

Mænd! :roll_eyes:


#2

Bilen har været til service i dag og fik desuden skiftet et hjulleje. Nu venter jeg bare på at de spritnye sommerdæk bliver leveret, så der kan komme nye sko på. Så er jeg sommerkøreklar :bil:


#3

Selektiv hørelse i sin fineste form :smiley:


#4

Skulle have en tekniker ud for at lave opvaskemaskinen i dag. Havde blot et tidsinterval, hvor han ville dukke op. Rose går på bakken og skider, her lugter “dejligt”, jeg fjerner lorten, vasker hænder - her lugter stadig dejligt :poop: Og så banker teknikeren på døren :joy: Typisk. Hvordan filan kan katte dog altid læse situationen på den måde og berige gæster med dejlig dunst :poop::joy:


#5

Cillie gør det konsekvent når man sætter sig til at spise…på den bakke tættest på spisebordet…


#6

suk når Agria Dyreforsikring kat deler video af scottish fold fra clickbait facebookside - og siger det er en britte, får at vide at det ikke er en britte, opdaterer ikke tekst, og er sådan ‘der er plads til alle katte’ - når man stiller spørgsmåls tegn ved det etiske i opslag
…likes er åbenbart vigtigere end at være bare lidt ansvarlig i markedsføring…


#7

Har købt sådan en kradsekugle i dag, begge katte virker meget uinteresseret i den, desværre. Har lige flyttet rundt, så den nu står et sted hvor et af deres yndlings kradseting stod.

Er der nogen af jer der har erfaring med det?

kradsekugle


#8

Du venter en måned og så bliver det enten ‘best thing ever’ eller ‘nah’ :face_with_raised_eyebrow:


#9

Jeps, tror jeg har prøvet at der gik et år, og så blev en gammel ting pludselig et hit. :grin: Jeg tænkte bare den var anderledes og derfor måske brugbar på en anden måde end de almindelige. Og så synes jeg nærmest at den er pæn.


#10

Jeg synes at den er feeeeed :wink::+1:


#11

Man skal jo ikke tro, at man er noget bare fordi man kommer hjem med sådan en kugle :grin: så man overser tingesten til at starte med.
Man er vel kat :tihi:


#12

Nej jeg ved det godt. :joy: Nogen ting er et hit nærmest før man er kommet ind af døren, andre vinder med tiden, og noget bliver pludselig interessant når det har stået urørt i laaaang tid. Og man ved sjældent hvad på forhånd. :grin:


#13

Ja, købte en for et par år siden til når vi har killinger, og det er meget heldigt for små killinger er herhjemme de eneste den hitter hos :hoho:


#14

Hmmm… overvejer et kort sekund Nej jeg hopper ikke på killinge-vognen, men så har jeg da en ide om hvor det kan ende hvis mine slet ikke gider det. Det lokale kattehjem har jo ofte killinger. :grin: Men jeg burde jo kunne have regnet det ud på forhånd, jeg kan lide det, så kan mine katte lide det, næppe. :klappe:


#15

Det er ikke altid til at forudsige, hvad de tænder på. Jeg kom til at købe en “legekasse” til Bastian, som jeg var meget i tvivl om, men nu arbejder han flere gange dagligt med at fiske boldene ud. De er bare så drilske… :slight_smile:


#16

Dem har jeg også kikket på, de fylder bare ret meget i en lille lejlighed, især hvis de ikke gider bruge den. :slight_smile:


#17

Artiklen omkring Regitzes køreskole. :slight_smile:

http://hilleroed.lokalavisen.dk/nyheder/2018-05-03/-Regitze-og-Maria-%C3%A5bner-egen-k%C3%B8reskole-i-Hiller%C3%B8d-2066568.html


#18

Bastian ser meget tænksom ud :grin:


#19

Så så man lige mig voldshoppe tørfoder.
Først alm køb på Zooplus. Så får jeg mail om minus 25% i Petworld, og kode med yderligere 25% på udvalgte varianter. Så der blev købt samme mængde.
Og så har jeg fået noget på internatet i dag. Så i alt nok 25 kilo, så der er til fem måneder.

God gået med to katte.


#20

Den kat er bare for lækker - jeg må simpelthen have sådan en basse i mit hus <3