Medfødt defekt eller?

Hej min skønne Perser på 9 uger kan stadig ikke åbne sine øjne helt. Har kun 2 små sprækker at kigge ud igennem. Ingen smerter ell infektion, er sund og rask. Har nogen oplevet det? Talt kort med dyrlæge som ikke ville tage stilling
Tager til en anden dyrlæge.
Søgt og søgt forgæves på nettet.
Maske er det meget sjældent
Håber hører fra jer mange tak

1 Synes om

Hendes søskende er normale

1 Synes om

Hej.
Det er ikke normalt, de skal være åbne nu, så ja, tag til en anden dyrlæge og killingen undersøgt.

4 Synes om

Enig med @Katho på ingen måde normalt.

Afsted til dyrlæge med hende, og hvis den dyrlæge heller ikke vil tage stilling, så kan du evt. tage en øjenspecialist. Det er også en mulighed at ringe direkte til en øjenspecialist med det samme.

Har du evt. et billede du vil sætte ind her i tråden?

3 Synes om

Velkommen til.

Jeg ville tage den med hen til en dyrlæge, så de kan undersøge den :slight_smile:

Hvor i landet bor du? Det lyder tilstrækkeligt specielt til at jeg ville gå til en øjenspecialist med det samme. Vi har forskellige vi kan anbefale rundt om i DK :smil:

3 Synes om

Tak for jeres supergode svar.
Har fundet ud af hvad hun fejler. Hun har mikrothalmia som er en sjælden fejl på øjet så hun er født med små øjne. Hun skal til dyrlæge med speciale i øjne. Havde håbet en operation ville hjælpe, men det er meget tvivlsomt da det er øjet der problemet. Hun har heldigvis meget livskvalitet og er sund og rask. Faktisk den største i kuldet men skal selv have meget støtte.
Tak igen for svar og omsorg :heart:

12 Synes om

Århus så bliver Århus Dyrehospital i Viby J

4 Synes om

15 Synes om

Min smukke Baby

Hold da op hvor er hun sød - hvad hedder hun ?

:smelter:

1 Synes om

Ja hun ser virkelig sød ud :smelter: :heart_eyes:

1 Synes om

Hvor er hun fin :smiling_face:

Mange tak Baby og
Wonder hun har 2 navne :heart::sun_with_face::heart_eyes:

1 Synes om

Hun er smuk, meget kælen, livsglad og legesyg. Hun skal bare have hjælp når skal ned fra møbler kradsetræ osv. Hendes syn er desværre meget begrænset. Men vigtigst hun har ikke smerter og ingen andre symptomer. Så vi vurderer hun har masser at leve for selv om ikke har fuldt syn

6 Synes om

Ja hun kan sagtens have et godt liv selvom hun ikke ser særlig godt, så længe hun ikke har smerter. Hvis man undgår at rykke for meget rundt på ting så kan hun også fint lære at finde rundt selvom hun ikke kan se, og man kan have hjælpemidler som små trapper eller ramper til de møbler hun har lov til at komme i osv. Det skal nok gå. :heart:

Held og lykke med hende. :heart: Det er et fint billede af hende. Hun ligner en smuk lille pige - har du et ikke-redigeret fotografi af hende? Kunne godt tænke mig at se hende sådan rigtigt. Hun har så smukke farver.

Har du taget stilling til om du selv beholder hende?

5 Synes om