Mønster til militær bukser

Jeg har fået et kreativt flip med jeg vil prøve at sy et par militær bukser. Hvor finder jeg en god begynder venlig skabelon :slight_smile: Er helt grøn med at sy ting på symaskine men skal jo starte et sted

Jeg ville kigge på Stof og Stil’s hjemmeside.
VED med sikkerhed de har armystof og af den rette slags og det koster ikke alverden…for jeg har nemlig syet army-nullerputsenge :rock:

Så har jeg været i stof 2000. De havde kun militær farvet stof i tynd stof ikke i det tykke :frowning: De havde kun pige bukser mønster intet til drenge.

Men kom hjem med det her mønster http://www.fjoelner.dk/vismonster.asp?vare=6655&la=dk og rødt/sort/grønt skotsk ternet stof :høhø:

Forelskede mig også i de her:
http://sewing.patternreview.com/cgi-bin/patterns/sewingpatterns.pl?patternid=20198 men mønsteret var udsolgt. Ville gerne lave dem i nappa men fik at vide det ikke var begynder venligt så tror jeg starter med at lave dem i lidt mere venligt stof når de får det mønster hjem igen engang.

Har i ideer til andre der kunne hjælpe med mønster og stof :slight_smile:

[quote=kamikaze;372241]Jeg ville kigge på Stof og Stil’s hjemmeside.
VED med sikkerhed de har armystof og af den rette slags og det koster ikke alverden…for jeg har nemlig syet army-nullerputsenge :rock:[/quote]

Vores stof og stil måtte lade livet for en ikea men mon ikke den er rykket et andet sted hen vil da lige prøve at lede videre :slight_smile:

For mange år siden da jeg syede en del købte jeg mønster til jogging bukser og så lavede jeg ellers bare om på det så det passede til det som jeg ville have at de skulle ligne :høhø:

Jeg er TOTAL grøn den nederdel bliver det første tøj jeg laver. før det har jeg lavet 2 varmepuder :ups: Men om MANGE år kan jeg måske selv modifisere :thumbup: