Motor har brug for et hjem uden børn (Aalborg)

#1

Motor er en flot, stor og stribet fyr på 4 år. Og nem at bo sammen med. Meget nem. Måske er han faktisk verdens nemmeste kat:

 • Han er ude om natten og sover om dagen.
 • Han strinter ikke indendørs (og er kastreret)
 • Han holder sig tæt omkring vores have - også når vi er på ferie, og naboen blot sørger for foder og vand i en uge
 • Han kradser aldrig i noget
 • Han tigger aldrig om mad eller hopper på bordet (når vi er hjemme i hvert fald😉)
 • Han synes, en kattebakke er unødvendig, lader den stå urørt og holder sig hellere hele dagen om nødvendigt for så at “ordne sagerne” udenfor, når vi kommer hjem (hvis han er inde om dagen)
 • Han beder om foder, når han er sulten
 • Han mjaver ved døren, når han vil ud
 • Han jager ikke akvariefiskene
 • Han æder ikke potteplanterne
 • Han fanger fugle og mus, men tager dem aldrig med ind

Alligevel vil vi nu se, om vi kan finde et andet hjem til Motor :confused: For han vil helst være fri for børn. Han accepterer, at vores to børn på 2 og 5 år aer ham - kort. Men han bryder sig simpelthen ikke om børns høje og pludselige lyde eller bevægelser :thinking: Han går helst sin vej med det samme. Det er tydeligt, han slapper mere af, når børnene en sjælden gang ikke er hjemme.
Ironisk nok valgte vi Motor, fordi hans kuld var født hos en dagplejemor, så vi tænkte, han nok var glad for børn… :grimacing::see_no_evil:

Motor er en bestemt og rolig herre, der helst passer sig selv og blot sætter pris på en kort kæletur bag øret og i nakken - når HAN vil det, typisk to-tre gange om dagen. Ellers dækkes hans behov for socialt selskab som regel af at tilbringe noget tid i samme rum som os.
(Vi har i øvrigt indtryk af, at Motor plejer at vinde slåskampene mod de (desværre mange) andre katte i vores parcelhuskvarter :flushed:)

Med andre ord vil Motor trives langt bedre uden børn og larm❤ Han foretrækker fred og ro. Han vil sænke skuldrene og nyde livet mere i et hjem uden børn, stadig med fri adgang til både sofa og udendørsliv, evt. på et landsted. Aller bedst som enekat hos katteerfarne, der kender kattes kropssprog og ved, hvornår der ikke skal aes mere!

Findes der mon nogen derude, som kunne tænke sig en nem og rolig Motor at dele livet med?
Vi forlanger blot de symbolske 200 kroner for ham - til gengæld har vi nemlig ikke travlt med at flytte ham; det skal være til rette hjem.

PS. Motor er passet med vaccinationer, årligt dyrlægetjek og ormepiller. Han er madglad og svær at holde nede i vægt om vinteren - til gengæld er han slank som en ål om sommeren!

PPS. Vi vil stadig gerne have kat i huset, så vi er åbne for at “bytte kat”, hvis nogen skulle stå med en børneglad udekat (!) eller killing - blot den omvendt trænger til det liv, vi kan tilbyde. Skriv endelig.

2 Likes