Nedkøling af kat i sommervarmen

Jeg sidder selv og er ved at gå til af varmen, og min kat er begyndt at være mere doven. Hvilket jo er meget forståeligt.
Han plejer at sove på sengen, men nu ligger han hellere så lang han er på gulvet.
Jeg ved godt at katte har deres egne midler fra naturens side, men kan man hjælpe dem? Udover at skifte vandet oftere :slight_smile:

:slight_smile:

Jeg gør det, at jeg gør en klud fugtig og gnider Silke hen over pelsen - vandet må ikke være FOR køligt…

Kan man alternativt putte vand på den børste man normalt bruger til katten? :slight_smile:

:ok:

Ja, det kan du - det gør jeg også på Silke - og det bliver NYDT !! :hjerte:

det må jeg gøre når han kommer hjem igen :slight_smile:
han ligger sikkert og sover i skyggen et eller andet sted xD

:slight_smile:

Så fik Silke lige en tur med en fugtig karte - og dét var en stor succes… , ganske som det plejer at være… :slight_smile:

jeg lægger en metalplade jeg har ind på gulvet i skyggen der hvor det trækker :slight_smile: det er et stort hit at ligge på…

de ligger ofte 3-4 stk på den :slight_smile:

[QUOTE=Battlestar;611058]jeg lægger en metalplade jeg har ind på gulvet i skyggen der hvor det trækker :slight_smile: det er et stort hit at ligge på…

de ligger ofte 3-4 stk på den :)[/QUOTE]

:):slight_smile:

Du er ski da også så avanceret… nu må jeg ned i skatkammeret (storskrald) og se hvad jeg kan finde - synes, at jeg så en marmorplade - den funker vel også ?? :gruble:

Ikke at det er noget jeg har prøvet, mine elsker varme :slight_smile: - men en kat kommer jo især af med varmen via ører og poter, (de får kanonvarme ører og til dels poter lige efter voldsom aktivitet eller når de har feber…) så det var nok der, jeg ville gå i gang med at afkøle, f.eks. med en opvredet svamp - lidt ligesom når vi holder et håndled under den kolde hane :slight_smile:

Vi har en masse vinduer åbne, og det går ok. De ligger da ikke og flyder helt ud, som de gør, når det er helt vildt varmt.

Jeg har hældt gedemælk på isterningeposer, så de kan få sådan nogen at slikke på, når det er rigtig varmt :slight_smile:
Men mine bliver nu nok ikke helt så varme, som nogle af jeres løver, eftersom at enhver brise rammer helt ind på deres hud.

Jeg putter koldt vand i opvaskebaljen, putter Olivers skumgummi bolde derned, også pladsker han ellers rundt i vandet… :smiley: Det var et kæmpe hit her den anden dag, hvor hele køkkenet sejlede i vand, og jeg var mindst lige så våd som Oliver… :tihi:

Jeg synes ihvertfald det var en go måde at få ham kølet ned på, plus at han fik en hel del at drikke samtidigt med… Han måtte ihvertfald på bakke efterfølgende…:tihi:

Tænder for AC :ventilator:

Jeg er da bare overhovedet ikke misundelig… :venter: Vil meget hellere sidde i en lille 1 værelses, uden altan og svede… NÅ!

(:tihi:)