Ny killing her

Kære alle
Nu er tiden vist inde til at præsentere vores nye killing, som vi har valgt at kalde Milou. Vores 3 forrige katte havde navne som startede med “Mi” (Mis-Mio-Minou), så vi valgte at fortsætte linien.
Efter vi måtte tage afsked med Minou i foråret, var vi igennem en svær tid hvor vi ikke vidste om vi ville have kat mere. Men i august bestemte vi os til at berige os selv, med en ny beboer. Det har været en utrolig svær opgave at finde den “rigtige” kat, også fordi vi rendte ind i useriøse sælgere, som enten ikke var hjemme eller havde usocialiserede killinger.
Vi faldt så over “Killingehjælpen” på nettet, og besluttede at hjælpe en killing af denne vej. Den var sat i pleje på Sjælland sammen med sin mor og søskende, hos en sød familie.
Nu har vi efterhånden haft hende et par måneder, og vi må nok sige at der er krudt i rumpen på sådan en:høhø:. Det havde vi lykkeligt glemt alt om, efter at have en ældre mere adstadig kat. Men hun er også en utrolig sød og venlig kat, som ynder at sove mellem vores hovedpuder om natten. Og utroligt nok, så er det den første skødekat vi har haft.
Hun er nu 5 mdr. gammel og vejer 2480 g, er det i orden ? Jeg har jo læst i en tråd her på forummet, at hun skal have killingemad indtil hun bliver ca. 1 år, er det stadig sådan når hun er indekat.
Og vi har jo læst at i gerne vil se billeder, så her er lidt.

Tillykke med hende, hvor er hun dejlig:hjerte:

Allerførst tillykke med jeres nye kat og godt I gave en hittemis et hjem. Hun er utrolig smuk, og hun ser lige ud som man gør, når man er, som man skal være. Jeg ville ikke udelukkende give hende killngefoder, men en god blanding af god tørkost. Og vådmad og rå mad. En alsidigt menukort er medvirkende til en stærk mave.

Hvor er hun fin og meget speciel i sine farver og sit mønster :slight_smile:

Sikke en smuksak <3

Hvor er hun fin, man man godt se der er ballade i de øjne! :tihi: tillykke med hende :flag:

Bliver interessant at se når hun er et par år, tror hun bliver meget rød at se på :slight_smile:

Tillykke med søde Milou og velkommen her på kattegale.dk :slight_smile:

Tillykke med den bette ny :hjerte:

Jeg synes 2,4 kilo lyder helt fint. Begge de drenge, jeg har haft fra killing, har vejet præcist det samme som 5 måneders :slight_smile:

Vi bruger ikke rent killingefoder, men blander med voksenfoder, for vi har er par voksne, der også går i skålene. Vi holder generelt protein over 35% og fedt på cirka 20%, så går det til både killing og voksne (og virker godt for vores katte).

Tillykke med en meget smuk missepige :wehuu:

TILLYKKE med din i fine nye killing og ja tak gerne mange billeder:wehuu::wehuu::wehuu:

Cats og Conni
,