I dag står den på ny stegt fiskefilet med rejer
Og rester af smørrebrød fra gæster i forgårs
Glaseret medister, med sovs og kartofler…
Glaseret medister, det har jeg ikke hørt om før
Så det på facebook og det smagte virkelig godt…
Elsker glaseret skinke, men tror bedre jeg glaseret medister…
Det er bare 2 medister man bruner, så ligger man (3 spsk farin blandet med 2 spsk sennep) på og bager det i oven i 20 minutter på 195grader…
Det lyder dejligt nemt
Er det virkelig også
Lars er lige kommet hjem med 4 gråænder. En af dagene skal vi prøve det her Salat med andebryst
Jeg synes det ser vildt lækkert ud
Hakkebøf med bacon om, ovnkartofler, lidt bearnaise, stegte champignoner med hvidløg og dampet broccoli.
Tirsdag
Rejemadder, da det blev meget sent
Onsdag
Kartofler, gulerødder, kylling stykke i whisky marinade. Som svitses hurtigt
Grønsag omelet
Torsdag
Brasede kartofler og gulerødderkødet kan jeg ikke huske
Fredag
Rod frugt fritter
Og alm pomfritter
Hor wings
Lørdag
Alene så en rugbrøds mad
I dag
Kartofler, selleri og rodfrugte fritter
Og vildænder
Xxl marcipan
Som har været frosset går på dato den 24
Kom op af fryser i morgen
Jeg får det først mandag aften den kommer til og ligge koldt
Jeg får først lavet noget af det imellem jul og nytår
Vil i tage i mod det ? Og bruge det
Jeps.
Med glæde.
Ja…
(Ellers bliver kransekage faktisk bedre af en tur i fryseren)
igår stuvet hvidkål med julemedister. I dag rester med frikadeller
Jeg ville smage på det. Smager det, som det skal, ville jeg ikke skænke det flere tanker.
Vi koger rådyrfond på skroget af et dyr Lars skød i går.
Nogle katte er så heldige, de får lidt af de kød, der kan pilles af. Vil de have det? nope
Så det går i læhegnet til Mikkel ræv