Olie /eddike dressing

Håber der nogen som har en god op skrift på det .

Jeg skal på lørdag holde fødselsdags middag for familien.

Og til forret skal vi have ørred mousse og tun mousse og til dem som ikke spiser fisk , skinke mousse.Så den skal passe til det hele.

Mousse æggene har jeg tænkt at ligge på lidt blandet salat blade med [FONT=Arial] [FONT=Book Antiqua][COLOR=green]avocadoer, grønne asparges, grant æble og rosen peberkorn.[/FONT][/COLOR][/FONT]
Men den dressing jeg plejer at lave inde holder sennep og dild . Og jeg har en gæst som er allergisk over for sennep frø og hader dild.

Nogen som har en god opskrift som jeg kunne bruge til min forret.:slight_smile:

Vi spiser salat til alt hver dag og der bruger jeg altid olie/eddike dressing

1 spsk. vineddike/ balsamico
3 spsk. olivenolie
1/2 tsk. salt
1 tsk sennep :slight_smile:

Så lige at der ikke må være sennep i.

Kom evt lidt hvidløg i.

Jeg ville tage den grundopskrift Care-Bears lige har skrevet men istedet for sennep putte skriver af ½ rødløg i samt hakkede friske krydderurter der passer smagsmæssigt til både tun og skinke og putte det i dressingen også :slight_smile:

Tørrede urter kan også bruges, her i huset bruger vi meget tørret estragon fx.

God ide jeg prøver mig frem de næste par dage med forskellige krydder urter og rød løg havde jeg da slet ikke tænkt på .Og grund opskriften er da super nem . Nemmere end den jeg har . Så det prøves af.
Tak i to.