Opdragelse

Hjælp til opdragelse af slave søges::venter:
Her til morgen da vi havde vækket vores slave (kl ca 5) skulle vi jo så have lidt morgenmad. Men hvad var det nu for noget, den ene skål var tom-what, den med vores rc maine coon. Vil i tro det, slaven sagde at vi ikke fik vores rc, før i morgen. For der har Petworld 20% på alt og hun da ville købe stort ind. Tænk vi må nøjes med 3 slags tørkost:venter:, indtil i morgen.
Så derfor søger vi hjælp til at opdrage vores slave, så sådan noget ikke vil ske i fremtiden.:mad:

Venlig hilsen

Tulle,Sonnei, Gandei, Prins Nicolaj og Prins Frederik

Kære Tulle,Sonnei, Gandei, Prins Nicolaj og Prins Frederik

Vi forstår udemærket jeres problem, i kan læse lidt om vores problem og så se om vores tricks kan hjælpe jer. :slight_smile:

Vores ejer har nu indkøbt en ny vandfontæne, og vi er derfor forment adgang til køkkenbordet. Hver evig eneste gang vi går derop til vandhanen, kommer hun og flytter os ned ved siden af den maskine. :ked:

Vi synes det er så hyggeligt deroppe, så vi går bare igang med en rigtig stor klagesang, mens vi på skift hopper op på bordet.
Hver gang der bliver sagt NEJ i må drikke dernede nu, så lader vi det bare komme ind af det ene øre og ud af det andet.

Vi regner med at hun på et tidspunkt bliver træt i armene, og så er der frit slag igen. :rock:

Med venlig hilsen Emil, Elvis, Thea og Sille

hej i 5
ja det med slaverne kan være svært, vi ville osse ønske at der var en opdragelsesanstalt for dem. :thumbup:

Her må vi igen og igen høre, at vi nok ikke liiige er ved at falde gennem gulvsprækkerne, vores helt store forbillede er Garfield, så selvfølgelig gør vi hvad vi kan for at ligne ham.

Næhh slaver er ikke hvad de har været, så det er måske på tide at vi samler os og gør noget ved det :rock::rock:

Barabbas, Fnuggi og Simba

I ringer bare, så kommer jeg og opdrager

Knus Tara

Det går ikke hende, slaven, siger vi ikke må lege med hendes telefon. Til trods for, at vi aldrig har ødelagt den endnu. Den kan godt holde til at vi smider den på gulvet og sparker lidt til den. Det er kun opladerne, der ikke kan tåle at vi bider lidt i ledningen. Men slaven har lige købt 2 nye, for Nicolaj kom til at lidt i den sidste i går.
Hilsen
De 5 (mis)handlede Katte fra Kolding

Vil I tænke jer vores menneske har sat sin telefon i en papkasse så vi ikke kan komme til tasterne. Hun påstod at vi ringede og forstyrrede folk midt om natten og os som sover hele natten så rolige. Kan altså ikke hjælpe jer med hensyn til maden. Vores er total håbløs. Vi får kun en slags tørkost og så kyllinger i lange baner. Næ man sku være killing sku man så bliver der disket op, men os overliggere vi nå suge på lappen. Flytte som en anstændig kat ville have gjort kan vi jo heller ikke. Vi må kun komme ud i løbegården.

Vil bare lige nævne et af de tricks, som vi bruger, når vi bliver tvunget ind om aftenen (menneskerne har sat restriktioner som de siger er “til vores eget bedste”!) med lækkerier. Først sætter vi naturligvis lyd på, hvor Franz skriger som om han bliver tortureret og Frede brøler i den dybeste tone som kan opdrives af en 8+ kg hankat. Dette er menneskerne dog efter et stykke tid blevet mere eller mindre immune overfor, så vi er gået over til hærværk. Ja det er faktisk meget enkelt. Find vaser, billeder, kopper eller andet som står/ligger løst og få det så til at falde til jorden. Jo flere ting der går i stykker, jo mere snakker de om, at de måske skulle ændre reglen. Og lige for at smide trumfen ind, så giver vi lige den irriterende hund et par slag, hvis den prøver på at forhindre vores hærgen.
Godt nok er der ikke sket noget endnu, men vi ved at det er et spørgsmål om tid, for vi har klart mere stamina end de har!

Den der med at smide ting på gulvet, er meget brugt, særligt hvis vi hopper op på reolen og piller ved alt. Slaven har lært, at det betyder at vi vil have godbidder.
PS. Vi kan heller ikke flytte, vi har også kun løbegård.
Hilsen

De 5 (mis)handlede katte fra Kolding