Orientalere til salg

DK Hadibadjas Zilla
Sort tortie m. hvidt, korthåret
Født d. 05.10.2016 (1 år)
Pris 4000,-

Juliet De La Cour Divine
Chokolade tortie m. hvidt, langhåret
Født 03.01.2014 (næsten 3 år)
Pris 2500,-

Samlet pris for begge 6000,-

Juliet er nu pensioneret avlskat og søger nyt hjem, da hun ikke fungerer godt sammen med resten af flokken. Juliet skal ud sammen med sin datter Zilla. De er begge chippede, vaccinerede og neutraliserede. Stamtavle og kontrakt følger. Sælges ikke til fritløb.

Juliet er lidt sky og skal lige se fremmede an. Zilla er også til den sky side, men når mor Juliet har godkendt tingene, følger Zilla efter. De ønsker sig et stille og roligt hjem uden børn, da megen uro og larm får dem til at trække sig. De kan godt lide at putte under eller over tæppet, og sover i det hele taget gerne sammen med dig i sengen eller sofaen. Juliet kan godt lide klikkertræning i kortere perioder. Hvis man gider lege lidt med en drillepind, er man højt elsket. Juliet apporterer gerne drillepinden og ynder at slæbe rundt på den i hele hjemmet.
Hvis du vil vide mere om orientalerens personlighed og er interesseret i at møde Juliet og Zilla er du velkommen til at kontakte mig, enten via PB herinde eller på mail [email protected].

Zilla

Juliet

De er simpelthen så flotte. :inlove:
Held og lykke med at finde et godt hjem til dem. :slight_smile:

Pga en del ændringer i katteflokken herhjemme er hverken Zilla eller Juliet pt. til salg.

@galath, vil du lukke tråden? Kan se du har gjort det med nogle andre med tilsvarende indhold :grinning: