Osso buco opskrift søges

Vi har Osso Boco i fryseren har i en let opskrift til sådanne størrelser :slight_smile:

Altszå… jeg VED godt at denne HER er på fransk!!!
Men det er en fabelagtig opskrift! :thumbup:

Jeg plejer at google de ord, som jeg ikKe bare sådan lige kan oversætte eller forstå meningen med - brug endelig ikke google translate til hele siden! Det bliver det rene volapyk :slight_smile:

Måske man kunne fedte lidt for Birthe eller andre, som kan fransk… for en rigtig oversættelse til dansk :wink:

Ellers er der også denne HER som passer rigtig godt til årstiden lige nu… og den opskrift er på dansk :wink:

Tilberedning: 15 min
[LEFT]Cuisson : 1 h[/LEFT] Tilberedningstid: 1 time

[LEFT]Ingrédients (pour 6 personnes) :[/LEFT] Ingredienser (tjener 6):
[LEFT]- 1 kg d’ osso bucco de dinde (hauts de cuisses tronçonnés)[/LEFT] - 1 kg osso bucco kalkun (lår-længde)
[LEFT]- farine[/LEFT] - Mel
[LEFT]- 3 cuillères à soupe d’huile d’olives[/LEFT] - 3 spsk olivenolie
[LEFT]- 3 oignons émincés[/LEFT] - 3 løg hakket
[LEFT]- 12 cl de vin blanc[/LEFT] - 12 cl hvidvin
[LEFT]- 12 cl de bouillon de volaille[/LEFT] - 12 cl af fjerkræ lager
[LEFT]- 1 boîte de concentré de tomates[/LEFT] - 1 dåse koncentreret tomat
[LEFT]- 500 g de tomates coupées en morceaux[/LEFT] - 500 g hakkede tomater
[LEFT]- 1 gousse d’ ail écrasée[/LEFT] - 1 fed hvidløg knust
[LEFT]- 1 verre à liqueur de rhum ou whisky[/LEFT] - 1 shot glas rom eller whisky
[LEFT]- sel , poivre[/LEFT] - salt , peber
[LEFT]- herbes de Provence[/LEFT] - Herbes de Provence

[LEFT]Préparation :[/LEFT] Tilberedning:

[LEFT]Fariner les morceaux de dinde.[/LEFT] Mel stykker af kalkun. [LEFT]Dans une sauteuse, les mettre à dorer dans l’huile, puis ajouter les oignons.[/LEFT] I en stegepande, sat i olie til brun, så tilsæt løg.

[LEFT]Une fois dorés, verser le vin blanc et le bouillon, tourner avec une spatule an bois, puis ajouter un à un tout les autres ingrédients, bien délayer, couvrir et laisser mijoter à feu doux pendant 1 h en tournant de temps en temps.[/LEFT] Når brunet, tilsæt hvidvin og bouillon, vend med en spatel af træ årligt, 00:59 og derefter tilføje alle andre ingredienser, men tynd, og dækker lad det simre ved svag varme i 1 time, drejning lejlighedsvis.

[LEFT]Servir avec du riz ou des pâtes.[/LEFT] Serveres med ris eller pasta.

Det der giver da fin mening ved ikke hvorfor jeg ikke måtte kopiere kun den danske del.

Anede ikke man kunne lave det med kalkun

Ih så fandt jeg endelig min Osso Buco opskrift i gemmerne :thumbup:

Den er til 4 personer

4-6 store skiver kalve eller okseskank
3 løg
5 gulerødder
2 spsk olie
50 g smør
2 ds flåede tomat
3 spsk koncentreret tomatpure
2-3 dl hvidvin
salt
peber

Krydderbuket:
5 stilke persille
1 laurbærblad
2 kviste timian

Tilbehør: Løse ris

Giv kødskiverne et par snit i kanten, så de ikke danner skål under stegningen.
Pil løgene og skær dem i både
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver

Varm olie og smør i en stor gryde
Vend kødskiverne i lidt mel og brun dem i i gryden. Tag kødet op.
Svits grøntsagerne og læg kødet tilbage i gryden.
Tilsæt flåede tomater, pure og hvidvin
Krydr med salt og peber og læg krydderbukketen ned i gryden.
Lad retten simre under låg ved svag varme i 1½-2 timer.

Serveres med løse ris :ok: