Pastinak-kage

2 skrællede pastinakker i skiver
1spsk smør (eller tsk olie)
4 spsk røget/lufttørret skinke i tern - kan udelades eller erstattes med to hakkede skiver bacon uden fedtkant.
½ lille rød chilli, finthakket.
1 skalotteløg, finthakket - rødløg eller zittauer kan også bruges…
½ tsk garam masala…

Kog pastinakkerne i ca 15 minutter,.
Smelt halvdelen af smørret, steg skinketernene til de tager lidt farve, tilsæt løg og chilli og steg videre et par minutter, rør Garam Masala i og fjern panden fra varmen
Mos pastinakkerne og bland skinketernene i.
Smelt resten af smørret på panden og vend blandingen ud på panden… pres det hele fladt med en paletkniv og steg i nogle minutter. Vend kagen på samme måde, som man vender en omelet… steg den anden side i nogle minutter…

Serveres med en lun honning-sennepssauce:
1 spsk grov sennep’
2 tsk honning
½ dl fløde
Bland sammen… Varmes ved lav varme…

Kan spises alene eller sammen med fx Oksekød, der vil spille godt sammen med sennepssaucen…

lyder RIGTIG lækkert

kan pastinakkagerne fryses ?

Fryses?
Aner det ikke - det er en helt ny opskrift som jeg lige har fundet…
Havde jeg ikke spist en hakkebøf til, så havde der heller ikke været en rest tilbage… Portionen er som en lille frokostomelet til en person :slight_smile:

Det smagte for øvrigt vældig godt :slight_smile: Helt klart noget, som kommer på menukortet fremover…