Peta efter obama pga FLUEdrab

Ej, seriøst altså… Så er vi da vist alle mordere…

De er skøre, de amerikanere.

Til grin!

Åh hvor plat… Hvad med om de vendte deres fokus mod relevante dyrevelfærdskampe… ?
Det er jo simpelthen til grin…
Gad vide hvor mange myrere og andre insekter de har trådt på gennem deres liv? Mordere er hvad de er -hvad vi alle er! :tihi:

[QUOTE=Natascha;204100]Du er en morder, Obama | BT Udland - www.bt.dk

Ej, seriøst altså… Så er vi da vist alle mordere…[/QUOTE]

Ja og for at sætte lidt mere perspektiv på, så sidder et par af top-medlemmerne i PETA, i spjældet for mordbrand, tsk tsk tks hvordan kan man tage sådan nogle seriøst :doh::doh:

Jeg må gå til bekendelse…jeg er en morderske. Myrer, fluer, hvepse bliver aflivet uden at jeg får tics eller skal have krisehjælp. :ups:

Hold da op… ja så kan man snakke om moral… ehm… eller dobbeltmoral??

PETA - min bare :prut:

PETA er ikke det jeg forbinder med den mest seriøse organisation inden for dyrevelfærd - ofte skader deres handlinger dyr mere end at gavne - som fx da de slap en masse mink løs. Dyrene døde af sult…

Ja de er :prut::prut: de er selv blevet taget i at masse aflive katte og hunde, så jeg giver ikke 5 potter p** for dem

For mig fremstår de hykleriske - og sensationslystne.

De vil hellere være berømte end reelt hjælpe dyr

:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Er det rigtigt? Den historie har jeg ikke hørt. Har du et link?

Her er lidt

http://www.activistcash.com/organization_overview.cfm/oid/21

http://www.wavy.com/global/story.asp?s=3482974&ClientType=Printable

http://www.thisistrue.com/peta.html

http://www.animalscam.com/peta_7things.cfm

http://www.undueinfluence.com/peta.htm

http://www.foxnews.com/story/0,2933,156398,00.html

I starten da jeg var på amerikanske lister, kunne jeg blive forundret over at de var så stærkt imod PETA, så de både fortalte og smed links til artikler om dem, og det var utroligt chokerende læsning -what-what

Mange af deres kampagner foregår som demonstrationer foran skoler, skoler hvor der i sagens natur osse er børn, så stabler de store fotostater af blodige slagtede dyr op, hvorpå de forkynder for børnene at det er deres forældres skyld at de stakkels dyr er blevet slagtet.

Man støder ikke så tit på deres egentlige agenda, men deres mål er at ingen må have nogen dyr af nogen art, heller ikke kæledyr, førerhunde o.s.v. Al udnyttelse af dyr skal stoppes og det er udnyttelse af dyrene, at have dem som kæledyr, mennesker skal ikke spise kød, æg, drikke mælk eller bruge skind.

Når man så samtidig ved at de selv hellere afliver end at bruge penge på hunde og katte, at de ikke finder det forkert at slå mennesker ihjel, tjaaa så kan jeg kun synes at de er nogle fanatiske dobbeltmoralske og i det hele taget uhyggelige individer. :doh::doh:

[quote=Marianne H;204987]Her er lidt

http://www.activistcash.com/organization_overview.cfm/oid/21

http://www.wavy.com/global/story.asp?s=3482974&ClientType=Printable

http://www.thisistrue.com/peta.html

http://www.animalscam.com/peta_7things.cfm

http://www.undueinfluence.com/peta.htm

http://www.foxnews.com/story/0,2933,156398,00.html[/quote]

Øv noget grim læsning og hold op hvor dobbelt moralsk. Mange tak for linkne Marianne H.

Ok, at PETA har været hys omkring den flue, og at de afliver hunde og katte og hvalpe og killinger på deres internater fratager dem vel ikke retten til at gøre opmærksom på at amerikanske landmænd holder dyr under horrible forhold?

De der links. Hvem er bag de sider?

[QUOTE=Sheer;205001]Ok, at PETA har været hys omkring den flue, og at de afliver hunde og katte og hvalpe og killinger på deres internater fratager dem vel ikke retten til at gøre opmærksom på at amerikanske landmænd holder dyr under horrible forhold?

De der links. Hvem er bag de sider?[/QUOTE]

Hvis de kunne nøjes med at sætte lys på dyrevelfærdsspørgsmål, ja så ville jeg da byde dem velkomne,

men at de skaber sig over en flue, når de selv afliver 1000vis af raske katte og hunde, så synes jeg at det går galt for dem, især fordi de højlydt proklamere at deres internater er no-kill internater, det halter lidt, gør det ikke

at de kæfter op om at redde dyr mens et par af deres topfolk sidder inde for mordbrand, så går det galt for dem, men dyreliv er, når de altså ikke selv afliver dem, vigtigere end menneskeliv

at de helst så førerhunde og kæledyr forbudt tjaa, så går det galt for dem, især når alternativet, er at lade syge dyr dø langsomt og pinefuldt, uden menneskelig indgriben, i min verden er det ikke dyrevelfærd.

linksne er fra forskellige bl.a Fox tv-station, det er nemt at google dem, så vil man få ikke kun deres egne propagandasider, men osse alle ting der har figureret i i deres medier, for ikke at tale om alle de gange de af forskellig årsag har været i myndighedernes søgelys.

[quote=Marianne H;205023]

at de helst så førerhunde og kæledyr forbudt tjaa, så går det galt for dem, især når alternativet, er at lade syge dyr dø langsomt og pinefuldt, uden menneskelig indgriben, i min verden er det ikke dyrevelfærd.

linksne er fra forskellige bl.a Fox tv-station, det er nemt at google dem, så vil man få ikke kun deres egne propagandasider, men osse alle ting der har figureret i i deres medier, for ikke at tale om alle de gange de af forskellig årsag har været i myndighedernes søgelys.[/quote]
Nu er amerikanske myndigheder jo altså ikke de danske myndigheder. :slight_smile:

Og TV-avisen findes heller ikke i Amerika.

Læg mærke til at miljøaktivister også langes ud efter på de blogs som skulle virke private små ellers. Derfor tvivler jeg på at de er det. Og at grupper forsøger at influere skoleundervisningen i USA er da vist normen.

Mine advarselslamper satte igang ved beskrivelserne af de dumpede hundelig. For de minder til forveksling om nogle anti-abort-kampagner overthere. :slight_smile:

Men ellers giver jeg dig ret. De er skøre, de amerikanere. De kan aldrig stoppe mens legen er god. :slight_smile: Hverken på den ene eller på den anden side. De gør det så legende let at smæde hverandre. -tihi

Min mentor er amerikansk - og jeg kan tydelig mærke kulturforskellen selv på mails. Det er ret vildt så stor forskel der alligevel er:-)

Ang PETA: De mener jo sådan set, at mine katte skulle slippes fri og gå løs i naturen uden menneskelig indblanding. Jeg har spurgt Tara, hvad hun synes om den idé - og hun var ikke begejstret… Hun har sendt dem dette foto mentalt (bemærk fingeren) og bedt dem komme her om demonstrere-høhø:tihi: