Principessa - lillamasket hellig birma hunkilling

Principessa er en sød og smuk lillamasket hellig birma killing, der søger et rigtigt smørhul som vil elske hende resten af livet. Hun er meget social og kan ikke gå som alene kat. Nem og sød at vaske og føntørre, hvis man har lyst at udstille.

Hun er vaccineret 2 gange, chipmærket og bliver neutraliseret i løbet af uge 41 og kan flytte i uge 42. Hun har selvfølgelig Felis Danica stamtavle, og der er tegnet Agria Altid forsikring på hende, som let kan overdrages til ny ejer.

Vi viser gerne frem efter aftale, vi bor lige udenfor Horsens (ja, i Jylland). Principessa er tilmeldt udstillingen i Strøby 23-24 oktober, hvor man vil kunne hilse på hende.

Vi er godkendt JYRAK katteri. Vi ejer selv begge forældre. Far er selvfølgelig HCM scannet og har ren attest. Henv. [email protected]

15 Synes om

Jeg havde godt nok håbet at du ville beholde hende, for hun virker så yndig og med en kæmpe personlighed

Hun er både yndig og en stor personlighed :slight_smile: Men efter lang tids grublen faldt valget på hendes kuldssøster, Pennies From Heaven, som er brunmasket - og sådan en trænger vi mere til :slight_smile:
VH
Susanne

2 Synes om

Principessa er flyttet ud til en dejlig familie, hvor der bor to små børn, som hun allerede dagen efter er blevet rigtig gode venner med. Jeg får de dejligste billeder af glade børn og en helt tryg killing - så kan man simpelthen ikke ønske sig meget mere som opdrætter :lazykitty:

18 Synes om