Prøvesmagning af vådfoder?

Hvilke slags vådfoder foretrækker din(e) kat(te)? :?
Jer, der har altædende katte, kan roligt springe denne tråd over :slight_smile:
Jeg ville gerne høre ad, hvilke slags vådfoder, du giver din kat, og hvilke, den/de bedst kan lide?
Selv er jeg i gang med en lille hyggetest:
Da der nu er kommet en Maxizoo på Østerbro, og tilbud på de fikse små poser med Hill’s vådfoder, som Lejon Leise elsker (og livet iøvrigt er rigtig nasty p.t. set fra min madskål :S ), fik jeg lyst til at finde ud af, hvad han bedst kan lide :?
Som sagt, så gjort. 4 underkopper blev lunet med kogende vand, og en skefuld af følgende varianter øst op: Oksekød, hav-fiskekød, kyllingekød, og den nye med kalkunkød. Jeg vendte lidt i dem med en gaffel for at lune maden for stærkere duft og smag, og selvfølgelig blev gaflen skyllet under rindende varmt vand mellem hver variant. :rock:
Og så blev der serveret på stribe.:savle:
Han startede fra en ende af: Den nye med kalkun var vældig spændende, alt-væk! .:savle:
Dernæst kylling, alt-helt-væk, skålen slikket .:savle:
Fisk og kød blev næsten ikke rørt, han var vel mæt -høhø Han gik ud til vandskålen og drak, og kom derefter glad valsende hen til mig med krum ryg og hale-krølle (der katte-bøvses i baggrunden GG)
Testen føres videre: Nu får han mere af kalkunkød-varianten de næste dage, så nyhedens interesse ikke spiller ind som hovedfaktor i kommende tests, og så gentages testen i div. kombinationer. :smiley:
Er det ikke dejligt at kunne forkæle sine katte, der giver så mange glæder :thumbup:
Var der ikke noget med, at nogen herinde har prøvet f eks Animondas vådfoder (og fiske-ret varianten var den foretrukne?) ?
Og nogen, der bruger vådfoder fra Aldi?
Hvilke slags?
Vi er vel alle godt med på, at div. skodmærker a la W (ingen direkte bagtalelse :stuck_out_tongue: ) ikke er noget værd at teste.
Men andet, godt vådfoder?
Hvad kan de lide af det gode?
Kom med dine erfaringer, det er spændende at lære noget nyt og få gode tips :slight_smile:

Edit: Her en lille ½ time efter er noget af oksekødsvarianten også gledet ned. Velbekomme, lille (men ægte) Garfield!

Applaws (både kylling og tun), cosma og porta 21… Animonda von Feinstein Select…
Godt nok er Bølle meget-ædende, meeen… Disse er simpelthen “THE favorites” :wink:

Hvor køber du det?
Hvad koster det?
2 vigtige faktorer :slight_smile:

Animonda med fisk tror jeg er favoriten derhjemme, eller, sådan virker det ihvertfald, det er den de overfalder mest når det bliver serveret

det mine overfalder mest - det er desværre dyrlægens foder fra Bilka - det ELSKER de … men det er godt nok ikke noget de får ret tit for det er ikke just lødig kost… - faktisk er det temmelig ringe, men de er VILDE med det

de overfalder ikke anden mad, men der er en del de absolut ikke gider… boller i sovs fx…

Mine kræsne katte, eller luksusdyr om man vil har lige været igennem en ufrivillig test, for Lidl løb tør for deres yndlingsmærke, Optic Cat i pose. Jeg køber en æske med 12 poser for 29 kr og de elsker det, uanset om det er fugl eller fisk.
Jeg prøvede mig frem og fandt da ud af de absolut ikke spiser mad fra dåse, dog med Pussi som en undtagelse. Så prøvede div. poser med vådmad og alt blev kasseret, undtagen den billige fra Netto, den var de vilde med et par dage. Så stod den på tørkost til Lidl igen fik det rigtige kattemad hjem igen.
Jeg vil dog lige tilføje at vores udekat blev tyk og fed, for han fik alt det dem herinde ikke gad spise.
Dog så jeg den prikkede smage på det der stod udenfor og da han fandt ud af hvad det var, så rynkede han næse, helt ned til haleroden.

En anden ting jeg har lagt mærke til er, at får de mad med oksekød, så giver det dårlig mave omgående, undtagen hvis de får den fra Lidl, der kan de tåle det hele.
Knus Elin