Sammenføring af vores to dejlige katte

Ja, så har vi haft vores to dejlige misser i et par dage sammen og som sådan er det gået fint. Make har hvæst en del af King og en del potedask er det da også blevet til. King forstår bare ikke, at hun ikke kaster sig ud i nusseriet med det samme, men man er vel en dame :høhø:

Her i går eftermiddags fandt jeg dem så ude i badeværelset, hvor King vaskede Make på ørene og hovedet, så helt galt er det ikke. :stuck_out_tongue: Vi har så vidt ladet dem finde ud af det selv, men sørger for at lege med dem sammen (pind med legefisk, fjer eller andet godt på) og kæle og nusse med dem begge to, så de ved, at der er plads til dem og ingen føler sig overset. De ser stadig hinanden an, men kan dog sagten være i nærheden og også ligge og slappe af ved siden af hinanden, så alt i alt vil jeg sige, at det før ganske udmærket. :slight_smile: Og så er de bare super skønne begge to. Dejlig kælne og bestemte misser.

Skal så i morgen have King til dyrlægen og få ham kastreret. Godt han også er dygtig til at gå ind i sin kasse. :stuck_out_tongue:

Og så skal I da også lige have et enkelt billede eller to

Skal han kastreres i morgen? Det var godt nok hurtigt. Jeg ville helt klart have ventet et par uger til han var faldet til og ikke var specielt modtagelig for sygdomme, som han er nu pga stress.

Fik det anbefalet af både opdrætter og dyrlægen, men det kan da godt være, at I har ret i at det er for tidligt. :uha: Han tager så det hele med ophøjet ro…hmmm…nu kommer jeg da helt i tvivl. :blegne:

En “normal” tommelfingerregel siger 14 dage mellem ting, der stresser som f.eks. flytning, neutralisering, vaccination eller udstilling. Og især for katte, hvis immunforsvar man ikke kender til bunds :slight_smile: