Simbas Felineboxe 2022 (**spoilere**)

Simba er hver måned en box fra Felinebox.dk :smiley:

Jeg vil her i tråden putte billeder (og vil også forsøge med video) af indholdet, så ønsker man ikke at se indholdet før man selv har fået sin box, skal man lige vente :smiley:

Hvis man også gerne også vil have en box og samtidigt give Simba en ekstra box og også selv få en ekstra box kan man skrive min email som reference :slight_smile:

Hvis man ikke kan læse mine kragetæer er min mail: [email protected]

Mig og Simba kan hvertfald godt anbefale det :slight_smile:

Januar

Indhold (jeg skriver teksten i et nyt indlæg)

Pelsbolde:

Trixie bjørn:

Trixie Crumbies med malt:

Aktion Original Sensibel Mousse:

Vitakraft Minos Laks

4 Synes om

Videoer kan ses på mit opslag på Facebook (sig lige til hvis I ikke kan)

Den første video er hvor vi åbner og den sidste er hvor Simba leger med hans favorit: Pelsbolde

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159572093408334&id=633223333

1 Synes om

Januar måneds indhold (den laaaange tekst :p)

Pelsbolde
Vi skal ud på nye eventyr med helt ekstraordinære oplevelser, og forhåbenligt møde nye spændende venner. Vi skal nemlig ud og finde de højeste bjerge, hvor man kan se de største bjørne. Vi har nemlig hørt, at de store bjørne har de allerstørste poter, kan spise tonsvis af snacks, og lege med kæmpestort legetøj. På vejen op ad bjerget finder vi spor fra bjørnene, som følger os på rette vej. Bjørnen har nemlig smidt vinterpelsen, og små pelstotter ruller rundt og er sjove at lege og trille med på vejen til tops. De er formet som små plysbolde, og har klokker indeni, der giver raslende lyde i takt med hver en bevægelse.

Trixie bjørn
Noget pusler bag træerne på siden af bjerget. Pludselig kommer der noget til syne. En lille bjørn kravler i træet og leder efter mad. Den har helt røde kinder af alt den friske kolde luft. Den har den blødeste pels vi nogensinde har set. Bjørnen er lavet af de bedste materialer, som er perfekte til at gribe i under leg. Derudover siger den også sjove knitrende lyde, så man hele tiden ved hvor den bevæger sig hen. Bjørnen vil vise os dens familie, længere oppe på bjerget. Vi følger trofast efter.

Arion Original Sensible Mousse
Vi skal selvfølgelig sørge for at få ladt depoterne op undervejs, så vi ikke mister kræfter, jo længere vi kommer op mod toppen af bjerget. Det er nemlig hårdt arbejde at kæmpe sig helt derop, og derfor skal der nogle gode måltider til. Derfor har vi sørget for et lækkert måltid med mousse af tun og laks. De består af 100% animalsk protein og derudover taurin, som er lige netop dét, kattene har brug for. Den kan spises af alle kattene, selv dem der har et mere følsomt fordøjelsessystem. Det kan faktisk både nydes koldt eller let opvarmet i mikroovnen, så det både dufter og smager ekstra lækkert.

Vitakraft Mininos Laks
Efter en lang eventyrlig rejse er vi endelig fremme ved bjergets top, og ganske rigtigt som vi havde håbet, er her en masse bjørne, som vi kan hilse på. Faktisk har vi taget en lækker snack med til dem, fordi vi har hørt, at de er helt vilde med at fange fisk. Vi har sørget for “fancy jerky” af laks i fine tynde skiver. De er fedtfattige og derudover både sukkerfri, kornfri, uden syntetisk farve og uden kunstige smagsforstærkere. Derudover kommer laksen fra et MSC-certificeret bæredygtigt fiskeopdræt, så det er næsten som hvis de var fanget direkte i naturen. Og det ser ud til, at både kattene og bjørnene er helt vilde med dem.

Trixie Crumbies med malt
Efter vi har været fremme ved hele bjørnefamilien, og udforsket hele det område de lever i, fået leget en masse med dem og lært en masse tricks fra dem, så er det tid til at vende snuderne hjemad igen. Men vi skal først lige have lidt ekstra energi til de efterhånden trætte poter. Derfor har vi en sidste lækker snack med malt. De er både sunde og smagsfulde, og de er med til at understøtte helbredet og regulere metabolismen. Malten er derudover med til at eliminere hårboller fra både mave og tarmsystem. Så er vi helt friske igen, mættede på oplevelser og klar til at skulle hjemad.

Jeg elsker den slags bokse… Er en sucker for “gaver” :ups:

Desværre gider vores ikke rigtigt legetøj, så det er lidt spild her i huset. De er nogle møgkræ, når man gerne vil købe noget til dem :tihi:

2 Synes om

Øv, pels boldene er i alt for dårlig kvalitet :frowning: under 1 time og den er ødelagt

Simba kan heller ikke lide den der mousse (det lignede torskerogn)

Jeg har skrevet og informeret dem om det… Især det med bolden…

Efter hvad jeg har set og hørt er sådan en boks sjældent et godt køb.
Det er en smart erhvervsdrivende som har fået lavet et aftale om vareprøver af svingende kvalitet, så så lægges i en smart kasse og sælges på abonnementsvilkår.
Efter min personlige mening er det bedre at lægge beløbet til side, og så måske hver 3. måned køber noget af god kvalitet og forkæle sin kat med.
Det er fint, hvis du generelt er tilfreds med indholdet, men prøv at se hvad du får til prisen som alt efter hvor meget man binder sig til ligger på mellem 179,00 og 249,00 kr. pr. md.
Det du har modtaget er som jeg ser det ikke 179,00 kr. værd.
Jeg synes det er vildt dyrt.

3 Synes om

Jeg kommer ikke ud og handle så tit, så for mig er det en god løsning :smiley:

2 Synes om

Du kan få rigtig meget godt leveret til døren fra Zooplus :wink:
På den danske side behøver du vist ikke at købe for så meget før du får fri fragt. Eller ligger fragten mellem 19,00 og 29,00 kr.

Prøv engang at gå ind og se hvor meget du kan komme i kurven for 150,00 eller hvis du gør det hver anden måned 325,00

1 Synes om

Ja, prisen er høj for det, man får. Men det man mere skal se det som er en slags lykkepakke end indkøb. Der er mange, der gerne købet sådan en for spændingen i det. Fordi de synes, det er hyggeligt.

Så der er mere i det end værdien på varerne :slight_smile:

Og da fred være med det, hvis nogen har lyst til at købe sådan en kasse. Der er så mange andre ting, andre kan mene, man spilder penge på.

5 Synes om

Jeg har fået kassen i omkring 1 år og først nu har jeg fået et dårligt stykke legetøj…

Men for lige at følge op, så får jeg både ekstra snack og legetøj med næste gang :slight_smile:

7 Synes om

Jeg kan sagtens følge dig med det er dejligt og få den kasse, :slightly_smiling_face: men samtidig også se man kan få meget kvalitet for samme penge andre steder.
Det spændende der er ved det og få noget man ikke ved, var det for nogle år side, havde jeg måske også gjort det, nej ikke måske, næsten helt sikkert gjort det :wink:, men jeg er også sådan jeg vil heller have noget godt, og kvalitet, og kan også se man kan få meget mere få pengene.
Men som du skiver

Ja det er den rigtige løsning for dig, man skal jo også have med, hvordan man er indrettet og lever sit liv og hvad der passer ind i sit liv lige nu,
Ud af det du skiver her kan jeg læse hvor meget sjov og glæde, den pakke giver dig og simba, og så syndes jeg det er dejligt og læse,

Med venlig hilsen beimis ejer

2 Synes om