Smuk lille aby pige på et 1 år

Nyt hjem søges hurtigst muligt :kryds:

Det er med blødende hjerte at vi leder efter et nyt hjem til vores lille Hayley fra d. 10.01.15. Men efter at hendes storesøster har fået et kuld er det gået helt galt mellem de to piger, og Hayley er nu så bange for de andre katte, at hun må gå for sig selv, hvilket gør hende dybt ulykkelig.:ked: Så det haster med at finde et nyt hjem, hvor hun som enekat kan få ro på.
Når er ikke er andre katte i nærheden er hun verdens sødste lille kælne missepige og hun elsker at putte og hygge. Så vi er ret sikre på, at hun som enekat vil få selvtilliden tilbage igen.

Vi håber på at Hayley kan blive steriliseret i denne uge, sådan at hun allerede kan flytte i nyt hjem fra slutningen af uge 13
Hun er stambogsført i Felis danica, vaccineret og chippet.

Hayley sælges ikke til friløb, men vil elske en løbegård eller indhegnet have. Hun vil dog ikke have problemer med at gå som ren lejlighedskat, da dette er prøvet i 3 uger.

Hayley koster kun 1.500,00 kr. da et godt nyt hjem er vigtigst.

Henvendelse kan ske på mail: [email protected]. Mod sædvane viser vi gerne Hayley frem hjemme hos en potentiel køber i og omkring storkøbenhavn, da hun faktisk vil være mere sig selv uden andre katte i nærheden.

Her er billeder af den skønne pige - tage i går d. 20.03.16 i haven.:hjerte:

Det ser ud som om Hayley allerede har fundet det helt rigtige hjem :slight_smile: