Smuk stribet/spottet huskat sælges

Vores plejemis Tjalfe Egernhale er igen kommet tilbage til os. Hans menneske er flyttet til et sted, hvor Tjalfe ikke må være.

Vi har forsøgt igen, at føre ham sammen med vore andre katte, for at se om det gik bedre denne gang.
Men efter at have opført sig eksemplarisk i 1½ døgn, startede jagten på hunkattene igen. Og de bliver bange og utrygge.
Så vi må desværre opgive, at have ham her hos os. Derfor sættes han nu til salg.

Tjalfe er sort/tabby (brunlig/amber), han har flotte gule øjne og pelsmønstret står meget skarpt. Og hans hale ligger ofte i en bue tæt hen over ryggen, deraf hans tilnavn “Egernhale”.
Jeg har desværre ikke mulighed for at lægge billede ind i øjeblikket, det kommer senere.
Men til de, som er vandt til at færdes her på KG, kan jeg fortælle, at han næsten til forveksling ligner Thilde L’s Ness.

Tjalfe er sød, kærlig, meget legesyg, og meget glad for mennesker. Han er født ca. den 15.-5. 2015.
Han er neutraliseret, øremærket og vaccineret. Prisen taler vi om. Næste vaccination er ca. 1. januar 2017. Der følger sundhedsbog, mindre kradsetræ, kurv, toiletkasse og en madpakke til den første tid med.

At han ikke kan med vores hunkatte betyder ikke nødvendigvis, at han slet ikke kan med andre katte, for han har vist sig at kunne lege/gå udenfor, sammen med et par andre jævnalderne hankatte, i meget beskyttet område = stort set ingen biler, hos sin tidligere ejer. Han sælges kun til beskyttet udendørs adgang.

Vi forbeholder os ret til at sige fra på Tjalfes vegne, hvis vi skønner, at det er det bedste for ham. Hans trivsel kommer i første række.

Tjalfe bor pt. i Havndal nord for Randers.

Skriv her eller i pb, hvis du er interesseret.

Tjalfe har fået nyt hjem.