Søde Sofie søger Sol, Sofa & Sul (Rød perser hunkat)

Sofie søger et godt og kærligt hjem.

Sofie er:

[ul]
[li]blid, glad, kærlig, legesyg, nysgerrig - elsker at klatre i træer og lege i haven eller hygge på sofaen. Hun kan rigtig godt lide at være med til en lur på sofaen. [/li][li]3 år gammel, neutraliseret, øremærket - fik ordnet tænder hos Jens Ruhnau sidste år og vil være tjekket igen inden flytning. [/li][li]ikke så stor, lige omkring 3 kg [/li][li]nem at holde pels på, hun skal bare børstes en gang om ugen om vinteren. Nem at børste og håndtere. Fotos her er vinterpels - hun trækker i t-shirt og shorts om sommeren - så der er den noget kortere. [/li][/ul]
Søger hjem:

[ul]
[li]med sikker udeadgang (evt. fritløb hvis man bor i egnet område) [/li][li]hvor man har lyst til at fodre med råt & dåsemad. Sofie elsker sine daggamle kyller og råt kød i det hele taget - også ‘frisk fanget’ [/li][li]hvor der ikke er andre katte - eller evt. en kat i samme størrelse som Sofie. Hun vil gerne ligge i arm med anden kat og hygge. Hun er en social kat - bare der ikke er for mange andre store katte. Så en anden kat der gerne vil ‘putte’ ville være godt. [/li][/ul]

Flere fotos & video her:

https://www.youtube.com/user/KlassiskPerser/videos

Sofie vil trives bedst i roligt hjem - men evt. gerne ældre børn. Med stamtavle og købskontrakt. Forældre PKD negative, scannet for HCM, testet for smitsomme sygdomme. Sofie er gammel type/ klassisk perser - ud af gamle linjer.

Jeg har søgt hjem til Sofie i snart lang tid så håber hun kan finde det helt rigtige smørhul snart. (hun har det svært med sine fertile søstre og en af de andre kastrater)

Seriøse henvendelser til [email protected]

Hvor er hun bare fantastisk :hjerte: !

Tak :smiley:

Ja, hun er en sød lille fis - her kan man se hvor nysgerrig hun er (hun er dog aldrig kommet til skade med bier eller lignende i haven)

//youtu.be/1oe8aXyl0MY

og her at hun kan hoppe! (viser også sommer vs vinterpels)

//youtu.be/IKliAOA9NMY

Hvor er det nogle smukke katte - håber Sofie snart finder et nyt, godt hjem. :kryds::thumbup:

Der må da være nogen, der ikke kan leve uden sådan en smuk pige :hjerte:

[QUOTE=Eva;1246837]Hvor er det nogle smukke katte - håber Sofie snart finder et nyt, godt hjem. :kryds::thumbup:

Der må da være nogen, der ikke kan leve uden sådan en smuk pige :hjerte:[/QUOTE]

Tak :slight_smile: Ja, det håber jeg også - hun er så en sød lille fis, der trænger til sit eget.

Hvor er hun bare smuk - én af de mest smukke perser jeg har set :slight_smile: