Søger opdrættere

Da en i vores familie overvejer at købe et par racekatte, og efter at have læst og læst på nettet og i bøger, er hun kommet frem til at det enten skal være Hellig Birma eller Maine Coon. Hun vil meget gerne se kattene hos opdrætter før hun beslutter sig og har så spurgt mig om hjælp og råd. Jeg har dog ikke været en del af kattesporten i mange mange år, så håber meget at I vel være behjælpelige. Det der efterlyses er navne på opdrættere af ovennævnte racer som har racetypiske og sunde dyr. Meget gerne på Sjælland.

Prøv at google racernes navne, der vil du se specialklubber for racerne dukker op som hits, de har ofte opdrætter lister over opdrættere af racen. Dernæst er der killingelisten.dk som har en meget lang liste over opdrættere af de to racer.

Det som er vigtigt når man kigger efter en kommende opdrætter er om der er god kemi mellem hinanden, om det er et sted man helst gerne selv ville være killing, og et godt udgangs punkt er at vælge fra et sted der minder meget om ens egen måde at ville have kat på :slight_smile:

Helt enig. Problemet er bare, at på killingelisten er der så mange opdrættere at det er umuligt at overskue. Jeg kan da osse genkende enkelt fra da jeg selv opdrættede, men mener bestemt de er stoppet. Tænkte egentlig bare om der var nogen herinde der kendte et par gode steder vi kunne besøge…

Hellig Birma ville jeg kontakte http://wehnerts.dk/ og spørge hos - er det for langt væk så kan de henvise jer - og sikkert også til nogle gode MCO opdræt

Tak. Det vil vi prøve…

De kunne fx smutte forbi Katteklubbens udstilling den 23 og 24 januar og få et kig på racerne og kontakt til opdrættere :slight_smile:

Hvis de stadig er åben for andre racer har jeg også killinger pt. og de kan også se en af mine katte i Køge

http://www.kattegale.dk/forum/showthread.php?t=56215&p=1273211#post1273211

Tak :slight_smile: og de er naturligvis velkommen til at sende (uforpligtende) mail og høre nærmere :slight_smile:

Hvis de ønsker at opleve Hellig Birmaer og et yderst fantastisk opdræt, så kan jeg ihvertfald kun give de bedste anbefalinger til Wehnerts opdræt (Susanne W) i Horsens! De mest søde, charmerende og smukke katte, hvor det er tydeligt at det er sunde, robuste, velsocialiseret og dejlige katte, samt Susanne og Claus er sådan nogle søde, betænksomme og hjælpsomme personer med en KÆMPE viden omkring katte! :ok: Jeg har kun de allerstørste anbefalinger og ros til Wehnerts opdræt!

Opdrætter og opdræt med Maine coon har jeg desværre ikke endnu været heldig at opleve, men det er der sikkert andre som kan hjælpe med her på KG :slight_smile: