Sov godt Tops(ilder) min elskede dreng:(

Her idag kl 0700 sov Tops ind i mine arme :’( :’(
Vi er jo ved at renovere huset op og havde flere gange rykket pakker med rockwool frem og tilbage. Ilderne viste ingen interesse whatsoever for dem og de er jo i tyk plastik. Der stod en i køkkenet jeg satte ind til Tops. I løbet af natten fik han pludselig en ide om den skulle kradses op. Han har så fået inhaleret det. Vi var til dyrlæge og fik antiobiotika hvis det havde sat sig som en infektion. Men så “heldig” var vi ikke og han sov stille ind i mine arme i morges. Han er blevet obdukseret og var sund og rask inden i men lungerne havde rockwool lagt sig som små frø der blokerede lungerne :’( :’(
Føler virkelig jeg har dræbt min elskede dreng føler jeg burde vide han selvfølgelig ville kradse den op selvom de ingen interesse har vist for pakkerne når de blev rykket frem og tilbage igennem stuen :’( :’(

For at gøre ondt værre nåede han ikke ordentlig i brunst så selvom Fire har været i løb tvivler jeg stærk på hun er parret. Har ikke kunne finde en han til Tif eller Dawn så håber virkelig Fire imod alle odds ER gravid. Har i en han med rene linier og vil låne ham ud så råb højt, er ok snitalder er lav da jeg først fortsætter linien om 2 års tid derefter. Er kun til eget “forbrug” dvs jeg sælger intet til avl men laver kun kuld for at beholde min linie. Håber virkelig Fire er gravid så jeg ikke mister Tops dejlige sind.

Rip min elskede Topdollar savner dig så meget og ved de andre også gør du var elsket højt af os alle :’( Glad for vi trods alt fik 5½ år sammen selvom det var alt for kort tid :nej:

:rip: Tops.

:lys:

Årh nej det var dog skrækkeligt :frowning: Stakkels Tops! Og ikke mindst STAKKELS DIG :kram:

Gud tur over Regnbuebruen, Tops! :ked:

:lys:

:kram:

:kram:

God rejse Tops :lys:.

Det gør mig ondt :rip:

Det gør mig ondt :frowning:

:rip:

stakkels dig :frowning:
du gjorde det beste for tops, lad være med at bebrejde dig selv at han pludselig fik fikse ideer omkring rockwoolen - det var ikke til at forudse.

:sørger: Tops

God tur over broen, hils mine venner på den anden side

:kram:

Farvel, Tops. Du vil blive savnet. :rip:

Så længe vi husker dem, er de stadig med os. :trøste:

Det gør mig ondt, Vivian :trøste:

Sov sødt, lille Tops :lys:

:lys:

-kramer

:trøste::kram: