Spiser de fisk i naturen

Hej

Kom lige i tanke om en ting. De fleste katte er jo ikke ligefrem begejstret for at svømme for at sige det pænt. Så eneste sted de kan finde fisk er på havnen når der renses fisk eller ådsler der er skyllet op på land.

Er det en fiks menneske ide vi har fået at katte spiser fisk eller spiser de det rent faktisk i naturen. Ernærings mæssigt er der så noget i fisken der er godt for katten eller er det “bare” for smagen man giver det. Tænker her BARF.

Håber i ved lidt om det for synes ikke jeg kunne finde noget om det ved at søge på forummet

The wildcat is predominantly a carnivore; insects and plants are minor parts of its diet. Regardless of subspecies, most of its prey consists of small mammals, mainly rodents and rabbits, with lizards being the third most common prey in Portugal, and birds the least common. Wildcats are, however, opportunistic predators, and have also been observed to eat amphibians, fish, weasels, scorpions, and even young roe deer or antelopes

Sakset fra wikipedia… :slight_smile:

Og endnu en Wiki-godbid…

Fiskekatten (Prionailurus viverrinus eller felis viverrina) er en asiatisk kat med en længde på ca. 1 meter og med en vægt på op til 10 kilo. Dens pels er brungrå med pletter og striber. Fiskekatten lever i tæt bevoksning i mangroveskovene i nærheden af vand, og æder foruden fisk og frøer også større hvirveldyr.

Katte er dygtige fisker! Jeg har en ven hvis kat, ugeligt fangede en ørrede til familien :slight_smile:

som barn havde vi en kat der tømte vores nye have dam for slørhaler på under en time :stuck_out_tongue: