Stor hjørnebakke søges

Jeg er på jagt efter en ny kattebakke til misserne her hjemme, men den jeg søger kan jeg bare ikke få fingerne i længere. :frowning:

Jeg søger dte store hjørne toilet, ikke de små som måler de der 55, og nogle 30. - Det jeg søger er ca.: 70 - 55.

Jeg købte det nuværende for over 3 år siden i MaxiZoo, men desværre har jeg ikke kunne finde dem nu, har været hos: Gentofte - Herlev & Østerbro.

Jeg håber at der måske sidder nogle ude bag skærmene, som har set dem et sted.

Zooplus & kattespecialisten har dem desværre heller ikke…

Jeg har sådan en og købte den i en butik på hjørnet af vesterbrogade og kingosgade,men den var dyr… Tror jeg gav næsten 500 kr for den…
Det kan nok gøres billigere …

Jeg kan desværre heller ikke finde dem. Prøvede lige at google dem, men kan også kun finde de små. Vimmer har også et af de store, som jeg købte i MaxiZoo for et par år siden, så jeg er sgi da også ked af, hvis de ikke forhandles mere :frowning:

[quote=Linette;147176]Jeg har sådan en og købte den i en butik på hjørnet af vesterbrogade og kingosgade,men den var dyr… Tror jeg gav næsten 500 kr for den…
Det kan nok gøres billigere …[/quote]

Det er jo dejlig tæt på - Men wow, som du selv skriver så var den ikke helt billig. - Jeg slap vidst med 249 dengang jeg købte den i MaxiZoo.

Ved du om den der kan købes uden huset på? For det virker hos mig. Desværre er bakken bekyndt at flække, så egentlig er det kun den jeg mangler…

Ja det er sq rigtig øv. - Man kan jo selvfølgelig så bare købe de der store Jumbo bakker, men det er nu smart med en hjørnebakke, de fylder en del mindre synes jeg.

[quote=Kimilla;147179]Det er jo dejlig tæt på - Men wow, som du selv skriver så var den ikke helt billig. - Jeg slap vidst med 249 dengang jeg købte den i MaxiZoo.

Ved du om den der kan købes uden huset på? For det virker hos mig. Desværre er bakken bekyndt at flække, så egentlig er det kun den jeg mangler…[/quote]

Det ved jeg desværre ikke…

Der ligger en dyrebutik på kongelundsvej(amager) og der tror jeg også de har dem… De har et stort udvalg… og til en mere fornuftig pris…
Du kan jo prøve at ringe til dem.

Poppi dyrecenter
Kongelundsvej 32

Tlf: 32 59 23 21

:?:?

Jeg tror da, at jeg har set dem hos Ann K ???

Prøver lige at finde dem…

:slight_smile:

:wehu::wehu::wehu:

Seeeeeeeeeeeeeeeee, hvad jeg har fundet til dig …og til en noget anden pris end 500,- kr.

http://www.kattespecialisten.dk/index.php/cPath/22_212

Håber, at det er hvad du søgte efter…

:slight_smile:

de har den i maxizoo i greve - det havde de i hvert fald lige inden jeg rejste til Gambia :slight_smile:

det er der jeg har min fra…

[quote=Battlestar;147232]de har den i maxizoo i greve - det havde de i hvert fald lige inden jeg rejste til Gambia :slight_smile:

det er der jeg har min fra…

[/quote]

:hjerte::hjerte::hjerte:

Wooooooooooooooow, følger den rødhårede kat med ???

:wehuu:

[quote=Battlestar;147232]de har den i maxizoo i greve - det havde de i hvert fald lige inden jeg rejste til Gambia :slight_smile:

det er der jeg har min fra…

[/quote]

Fiint indhold den bakke har! :wehuu: Virker de der måtter egentlig?? Er nemlig ved at være liiidt træt af grus helt ud i køkkenet… :sshh:

Er også ganske sikker på at jeg har st den str. i Petworld…

Vedr. grus i hele huset, så er det her temmelig effektivt:

Jeg har ikke haft særlig meget held med at have måtter omkring en fritstående bakke (og så gør det da egentlig heller ikke noget, at det hele er gemt godt væk).

det er så pisse smart det der!!! Ville ønske jeg havde et skab i min stue…

Jeg købte min meget store hjørnebakke i Dorthes Dyrehandel som ligger i Uganda Centeret på Ugandavej i Tårnby :slight_smile:

Tusinde tak til alle!

Jeg vil få ringet rundt når halsen og stemmen tillader det.

Kan se der er håb forude. TUSINDE mange tak!! :smiley:

Hej Camilla

Jeg tror desværre ikke de laver Jumbo hjørnebakkerne mere. Jeg har lige fået Michael til at tage den alm. Jumbo-bakke ind i sortimentet i forretningen og jeg har også taget dem i brug herhjemme - GENIAL bakke. Som Michael sagde da han ringede til mig for at fortælle de var kommet hjem - “Det er ikke en kattebakke - det er en 1-værelses lejlighed” :wink:

Hvilken størrelse skal man egentlig op i i overdækkede bakker når man har cooner på 8-9 kgs-størrelse? :slight_smile:

eva: jumbo’en :smiley: