Syg kat

Hej folkens

vi har en lille kat på ca 16 uger… som har tynd mave og klager en gang imellem men det tyder ikk på af smærter… vi kan ikk rigtig finde ud af hva der er galt… hva vi ved af, tror vi ikk den er vacsineret mod orme men vi kan ikk se noget i dens afføring og den spiser også normalt… vi gir den royal caine - kitten 36 og blander det med whiskas anti-hairball og dintisbites men det er først nu her det er startet… vi har haft ham i ca 2 uger.

han nyser også en gang imellem, dog ikke så ofte

Hej Koda
Jeg synes i skal tage misse-barnet en tur til dyrlægen og få den checket igennem.

Dyrlægen kan undersøge den og sætte behandling i gang hvis nødvendigt.
I kan så samtidig finde ud af, hvornår den skal vaccineres mv.

Orm kan man ikek nødvendigvis se med det blotte øje, hvis man ser dem er det som regel fordi der er mange, eller fordi de kommer ud pga ormekur.
Ormekur skal også ordineres af dyrlægen (er receptpligtigt).

Så ring og få en tid hos dyrlægen
Held og lykke med den nye kat
:slight_smile:

Måske killingen har lidt “sart” mave?
Hvad siger tidligere ejer?

de tidliger ejer siger den spiser normalt… de gav ham royal caine - maincoon, men han er ikke en maincoon.
Men vi får fat i en dyrelæge og får ham tjekket… i hans bog står der tog han har fået sundhedstjek og basis vaccine

jeg ville også finde en dr.dyr, til at tilse mislingen…dog ikke dr. dyredød …google er din ven

[quote=Koda;479817]de tidliger ejer siger den spiser normalt… de gav ham royal caine - maincoon, men han er ikke en maincoon.
Men vi får fat i en dyrelæge og får ham tjekket… i hans bog står der tog han har fået sundhedstjek og basis vaccine[/quote]

Men hvad siger tidligere ejer om kattens afføring?
Det er jo ret væsenligt om katten har fået tynd mave i forbindelse med flytning eller om det faktisk er noget den har haft hele tiden.

At den “klager” kan have mange årsager. Nogle katte snakker bare, andre brokker sig lidt pga fx kedsomhed eller andet.

Den dårlige mave kan du sandsynligvis afhjælpe ved et par dage på skånekost - medmindre der ligger sygdom eller noget bag.

[quote=Koda;479817]de tidliger ejer siger den spiser normalt… de gav ham royal caine - maincoon, men han er ikke en maincoon.
Men vi får fat i en dyrelæge og får ham tjekket… i hans bog står der tog han har fået sundhedstjek og basis vaccine[/quote]

Min anbefaling: Ring til dyrlæge Mitchell, Sønderskov Dyreklinik :slight_smile: Han giver gerne råd gennem telefonen og skal I til dyrlæge så er han absolut fair med priserne samtidig med ejer og kat får en god behandling