Tarok

Så har jeg brugt dagen på Tarok museum, og det var jo fantastisk. Jeg var stor fan af ham og så ham også løbe på banerne her i Danmark. Jeg husker også tydeligt sorgen da han døde.


8 Synes om

Åhh der ville jeg også gerne over :slight_smile: Vi har snakket om det flere gange men det er aldrig blevet til endnu :slight_smile:

1 Synes om

Vildt misundelig :see_no_evil:

Jeg er overhovedet ikke hesteinteresseret og har aldrig været det, men Tarok husker jeg tydeligt også hvor ked af det jeg blev.
Han var en ener, hvorfor ved jeg ikke blot st han rørte så mange.

1 Synes om

Han var en pæn hest. Hans kusk sympatisk. Han var suveræn til sin job og måtte nødvendigvis aftvinge respekt for sine evner - han var værd at holde med. Og så var han “tilgængelig” - en flink hest man kunne komme lidt tæt på, og hans kusk var ikke karrig med photo ops :slight_smile:

Jeg så ham også en del gange dengang. Bedst husker jeg alligevel da lille røde Verona Dirt viste ham bagskoene på Aalborg Væddeløbsbane en iskold vintereftermiddag. Hun løb sit livs løb og han fangede hende lige nøjagtigt ikke. Sikke en sensation, sikke et brøl fra publikum da hun ræsede først over målstregen.
VH
Susanne

4 Synes om

Hvis I vil se det skal I skynde jer, museet lukker snart.
http://www.tarokmuseet.dk/

For dem der gerne ille have nået en rundvisning: https://travet.dk/nyheder/den-sidste-rundvisning-paa-tarok-museet/

2 Synes om

Det må jeg lige få set :slight_smile: