Tilbehør til pulled pork?

Jeg har den blandede fornøjelse at være vært juleaften i år og jeg overvejer lige nu at lave pulled pork til hovedret.

Så er spørgsmålet bare - hvad serverer man til det, når det er et hovedmåltid (dvs. jeg har ingen planer om at sætte burgerboller frem og bede folk lave deres egen sandwich ;))?

Bagekartofler eller flødekartofler kan jo altid bruges; men ellers majskolber eller creamed corn (stuvet majs er vist den bedste forklaring), eller hjemmelavet majsbrød hvis det skal passe lidt med den amerikanske tradition.
VH
Susanne

Smil hvis du havde været sønderjyde havde jeg sagt gammel davs sønderjysk hvidkål .
ingen jul uden det her i huset LOL og det kun også går til pulled pork.

[QUOTE=Noël;1132903]Smil hvis du havde været sønderjyde havde jeg sagt gammel davs sønderjysk hvidkål .
ingen jul uden det her i huset LOL og det kun også går til pulled pork.[/QUOTE]

Ja, det kunne det faktisk godt - sådan rent smagsmæssigt - og min far er sønderjyde, så jeg kunne da overveje det :slight_smile: Men Susannes creamed corn lyder nu også lækkert :slight_smile:

Og coleslaw, hvis der skal være lidt (jule)kål :slight_smile:

Grønkålssalat med mandler, æbletern og granatæblekerner.
En dressing af appelsinsaft, hvid balsamico og lidt honning.

[QUOTE=PiaR;1132928]Grønkålssalat med mandler, æbletern og granatæblekerner.
En dressing af appelsinsaft, hvid balsamico og lidt honning.[/QUOTE]

Lækkert - og ret friskt :smiley: