Tilbehør til røget andebryst?

På lørdag skal vi have en flok venner til sammenskudsgrillfrokost.

Vi skal stå for forretten som skal være nyrøget andebryst - varmrøget.
Dertil skal vi have en lille salat bestående af?

Jeg har et granatæble som jeg gerne vil have med i salaten.
Men hvad mere?

Hmm det lyder godt :savle:
Sidst gang vi fik røget andbryst fik vi også salat til .

Hjertesalat med grønne kogte og rå asparges skåret i små tynde stifter,
Små grønne tomater, Squash, store tykke skiver mark championer , Pære i tynde både( pæret skal være lidt hård ) , blåbær og granatæble
Og så en let olie eddike dressing

Uhm - det lyder rigtig lækkert, Heidi!

Måske lidt sent til denne gang, men som inspiration til en anden gang: Rå grøntkål, æbletern, granatæble og valnødder. Men en lækker olie-eddike dressing til.

Lone - nu bliver jeg angst, meget angst! :uha::uha:

For vi skal have en salat af rå RØDkål, appelsin, granatæble og valdnødder - med en dressing af olie, mørk balsamico, appelsinsaft og en smule honning.

Ha - det må være fordi vi begge har så god smag!
Det lyder nu også godt, det kunne jeg også have fundet på at servere…

[QUOTE=Lone;776521]Ha - det må være fordi vi begge har så god smag!
Det lyder nu også godt, det kunne jeg også have fundet på at servere…[/QUOTE]

Ja, det er da derfor :wehu::wehu:

Her er hvad google serverer af LINKS, når man taster røget andebryst i søgefeltet…
Noget af det lyder endda så lækkert, at jeg bliver helt ked af at jeg ikke har sans for røget noget-som-helst :smiley:

Julesalat, vindruer, walnødder og blå ost. Hertil en vinagrette dressing