hvis bimørbraden er med (det er den ikke på billederne), skæres den fra (den smager godt men er sej, så den skal have længe ved svag varme eller hakkes)
Så nu er spørgsmålet - hvordan identificerer jeg den bimørbrad, så jeg kan skære den fra?
Det er måske lige til, når jeg først går i gang?
Tea - Nå vi køber så plejer der at stå på pakken om det er med eller uden bimørbrad
Edit: Doh, så lige du skrev at den var med… Men ja, det plejer at være indlysende hvad det er for en dims Jeg fik da hittet ud af det første gang
Og det var ellers bare dejligt billigt! Nice…
[QUOTE=Eife;765700]Tea - Nå vi køber så plejer der at stå på pakken om det er med eller uden bimørbrad
Edit: Doh, så lige du skrev at den var med… Men ja, det plejer at være indlysende hvad det er for en dims Jeg fik da hittet ud af det første gang
Og det var ellers bare dejligt billigt! Nice…[/QUOTE]
Jeg håber også jeg kan finde ud af det. Ellers må jeg til tastaturet igen.
Og ja, man skal ikke kimse af “sidste salgsdato varer” i Irma. Nedsat med 75%!
Der bliver til god mad i laaang tid.