Ugens spam mail

Hvor heldig kan man være! Tænk sig at selveste FBI sådan har fundet ud af at jeg har arvet penge! Mon det er nu jeg skal fortælle dem, at jeg jo alligevel kommer forbi i Washington en af de nærmeste dage, så kan jeg jo bare hente arven der i stedet for alt det papirnusseri… Ih hvor de vel nok falder på et tørt sted…:dokdok:
VH
Susanne - nu åbenbart millionøse i US$:fin: - eller nowet…

[I]Federal Bureau of Investigation FBI.WASHINGTON DC.
WASHINGTON D.C ROOM, 7367
J. Edgar Hoover FBI BUILDING
935 PENNSYLVAN IA AVENUE,
NW Washington, DC 20535,0001.

Federal Bureau of Investigation sшger at telefonaflytning INTERNETTET

Den Federal Bureau of Investigation har opdaget gennem vores intelligens Overvеgningsnetvжrk at du er berettiget til at modtage et belшb pе $ 2,5 millioner USD om til en over-due Inheritance / Award betaling, som blev godkendt fuldt ud skal betales i jeres favor.Therefore, FBI Seattle Division i samarbejde med USA Department of Homeland Security (DHS), har gennemgеet gennem vores forskellige overvеgningsnetvжrk, og er blevet bekrжftet og meddelt, at transaktionen har du med Standard Chatered Bank Plc er Legal, og du har lovlig ret til at krжve din grund fond. Dit fond vurderet til 2,5 millioner dollars USD er blevet deponeret i en Gold smart card nummer: 5120 8156 1062 5647 personlig identifikation (PIN) er - 1091. Du bliver nшdt til at жndre PIN-koden til din egen hemmelige pinkode, nеr det leveres til dig.

Dette kort vil gшre dig kшbe og tilbagetrжkning kontanter overalt i verden, sker dette for din egen sikkerhed, med dette kort, vil du ikke nшdt til at tage risikoen for at sende dine personnal bankoplysninger online eller pе internettet som du har vжret det kraftigste rеde ved din lokale bank ikke at sende dine bankoplysninger til nogen pе internettet.

Husk, at du vil vжre ansvarlig for forsendelse og ekspeditionsomkostninger af din Gold Smart Card, som er 155,98 dollar, en engangsbetaling for sin (Gold Smart Card) levering til din foretrukne placering. Dette er en obligatorisk afgift, der skal betales fшr forsendelse af din ATM-kort til din hjemadresse, nеr gebyret er betalt, vil du modtage din Hжvekort inden for de nжste 2-3 hverdage.

Endelig venligt agent kontakt Mr. Richard Thompson, den (dr.richardthompson @ 9.cn) med fшlgende oplysninger, dit navn, kontaktadresse {hvor du шnsker atm sendt til} direkte telefonnummer og nuvжrende erhverv.

Tak for dit samarbejde,

Med venlig hilsen
Robert S. Mueller III
FBI direktшr, USA[/I]

:tihi:

Så kom jeg lige til at læse din mail med en Ole Henriksen accent … og sidder nu med latterkrampe :lol:

Som om den ikkE var sjov nok!
Tak,… nu går jeg i seng med et smil på fjæset… det skulle være så godt for ens nattesøvn :smiley:

Det er åbenbart my lucky day, for få minutter senere dumpede der en mail i spamfilteret med nøjagtigt samme mærkelige tegn, og der har jeg så vundet ikke mindre end 750.000 EURO! Damned, jeg skulle have spillet lotto idag, så heldig som jeg er i øjeblikket :smiley:
VH
Susanne - nu snart white rich bitch - eller nowet :smiley:

Jeg er vist også heldig :tihi:

Vinder nr. 005,
Det er indlysende, at denne meddelelse vil komme til dig som en overraskelse, men du finde tid til at lжse det omhyggeligt, som vi lykшnsker dig over din succes i fшlgende officielle offentliggшrelse af resultaterne af E-mail elektroniske online Sweepstakes arrangeret af Microsoft Corporation, i samarbejde med grundlaget for fremme af software-produkter, (FPS) afholdt i Amsterdam-Nederlandene.
En betaling pе 715.810.00 euro (syv hundrede og femten tusinde, otte hundrede og ti euro kun) vil blive betalt i dit navn.
Det er vigtigt at bemжrke, at din tildeling blev frigivet med fшlgende oplysninger, der er knyttet til den.
(1) File Number: F1267-2012
(2) Ref… Kode: KP23/857/MCL5 / CO
(3) Grant Number: MICC/97846563459/206
Videresend Ovenstеende oplysninger, jf. til Microsoft Agency NL.
Microsoft Group Agency NL:
Instruktшr: Dr.David Bengal
Kontakt Email: [email protected]
Tel: +31 659161820
Snart ovennжvnte oplysninger er modtaget via e-mail til: [email protected], vil din betaling blive behandlet og udbetalt til dig.
Med venlig hilsen
Mrs Angela Banks